Aukce

Příhozem v aukci vyjadřujete souhlas s Pravidly aukcí v Klubu knihomolů.

Proč pláčeme při krájení cibule?

náhled obálky
Konec aukce: 25. 7. 2019 v 20:00:00
Běžná cena: 329,- Kč
Vydraženo za:

160,- Kč

Poslední příhoz:Jinx

Aukce již byla ukončena!

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.
Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe.
Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.

Poštovné 65 Kč.

Přečtěte si více o knize Proč pláčeme při krájení cibule?

Doporučení:
Share

Příhozy v aukci

Knihomol Cena Datum
Jinx 160 19. 7. v 09:31:42