Květinová záplava aneb háčkujeme

háčkování bílá
Pro milovníky háčkování přinášíme tip na knihu, která vás zcela jistě nadchne. Háčkovat můžete doma, v kavárně nebo v parku. Vyberte si ze 75 vzorů!

Překrásná kolekce ozdobných čtverců, trojúhelníků, koleček a jiných tvarů tvoří celou rozkvetlou zahrádku. Můžete z nich vytvořit třeba klasické měkoučké přikrývky ozdobené barevnými trojrozměrnými kytičkami. To je přece pro správné milovníky háčkování to pravé!

Není nic lehčího, než si podle pečlivě vypracovaných návodů uháčkovat spoustu tvarů s květinovými motivy a pak z nich poskládat, co se vám bude líbit. Něco na sebe nebo pro zkrášlení vašeho bytu. A nemusíte u toho ani sedět doma – malé dílky jsou tak skladné, že se vám snadno vejdou do tašky, abyste se mohli zabavit třeba na cestách.

Na stránkách této knihy najdete názorná vyobrazení, podle nichž můžete snadno postupovat, stejně jako množství nejrůznějších vzorů a návrhů barevných kombinací. Vyberete si rovněž nejvhodnější techniku podle stupně své zručnosti a zkušenosti a získáte celou řadu nápadů, jak květinové bloky sestavit a co z nich vyrobit, ať už pro radost sobě, nebo jako dárky pro svoje blízké.

 

HÁČKUJEME KVĚTINOVÉ ČTVERCE A JINÉ TVARY

Vydalo: Nakladatelství Metafora

Autor: Betty Barndenová

Počet stran: 144
Vazba: vázaná
Formát: 224 x 224 mm
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-7359-376-6

Přečtěte si více o knize Háčkujeme květinové čtverce a jiné tvary

——————————————————————————-

Metafora se narodila v roce jedna
Tedy – přesněji řečeno – nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001, ale nějakou tu metaforu si snad dovolit můžeme…

Téhož roku jsme také začali Sexem ve městě. I když ani tohle prosím neberte doslova. To jenom vyšla naše první kniha – literární předloha populárního stejnojmenného televizního seriálu.

Více o nakladatelství Metafora

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHáčkujeme květinové čtverce a jiné tvary

Barndenová, Betty

Metafora, 2013

Květinová záplava aneb háčkujeme - DISKUZE

Počet reakcí: 1

Napsat komentář