Zasoutěžte si o sadu knih pro začínající čtenáře

nahled grada
Do nové soutěže jsme pro vás přichystali speciální balíček knih nakladatelství Grada, který je určen čtenářům od pěti let. Čekají na ně ukradená písmenka, pohádky Šáši Šišuláce a hrdinové z časopisu Sluníčko.

Lenka Rožnovská: Ukradená písmenka

V první třídě se z abecedy ztratí deset písmen. Že by je někdo ukradl? Nezbedným zlodějem je zvědavý klokánek Vendelín, kterého napraví pan školník Dobrásek svými veselými pohádkami. Vendelín zatouží naučit se číst, aby si pohádek mohl přečíst co nejvíce. Deset krátkých příběhů, které ke čtení zlákají nejen Vendelína, ale především prvňáčky. Originální pohádky oblíbené autorky Lenky Rožnovské ilustrovala Katarína Ilkovičová.

Ukradená písmenka

Vydalo nakladatelství Grada
Autor: Rožnovská, Lenka
Formát: 170×220 mm
Počet stran: 72 stran
Vazba: Vázaný
Cena: 189 Kč
ISBN: 978-80-247-4424-7
Edice: Čtení pro prvňáčky
Knihu si můžete objednat zde

Lenka Rožnovská: Terezka a Šáša Šišulác

Šáša Šišulác je látkový kamarád malé školačky Terezky. Večer před usnutím mu Terezka říká své první zážitky ze školy a on jí na oplátku šeptá šepotání – pohádky ze světa dětí, věcí i pohádkových bytostí. V krátkých pohádkových příbězích pro začínající čtenáře nejen že ožívají obyčejné věci jako školní aktovky nebo kopačky, ale vystupují a čarují tu také skřítkové Bukvínek, Zlobílek a Kokokovaříček a čarodějnice Kaňatá. Texty doprovázejí výpravné ilustrace Magdy Veverkové Hrnčířové.

Terezka a Šáša Šišulác

Vydalo nakladatelství Grada
Autor: Rožnovská, Lenka
Formát: 170 × 220 mm
Počet stran: 72 stran
Vazba: Vázaný
Cena: 189 Kč
ISBN: 978-80-247-4360-8
Edice: Čtení pro prvňáčky

Knihu si můžete objednat zde

 

Lenka Rožnovská: Strašidýlko z aktovky

Alenku, pejska Trdlíka a strašidýlko Kamilka znají děti z časopisu Sluníčko. Nyní za nimi povedená trojice přichází v knižní podobě. Který žáček by nechtěl mít v aktovce své strašidýlko? Alenka ho má a díky němu zažije kouzelný a veselý první školní rok. Bohatě ilustrované příběhy malé školačky jsou určeny především začínajícím čtenářům, ale pobavit mohou i děti předškolního věku. Knihu ilustrovala Edit Sliacka.

Strašidýlko z aktovky

Vydalo nakladatelství Grada
Autor: Rožnovská, Lenka
Formát: 170×220 mm
Počet stran: 72 stran
Vazba: Vázaný
Cena: 189 Kč
ISBN: 978-80-247-4180-2
Edice: Čtení pro prvňáčky
Knihu si můžete objednat zde

 

O autorovi

Lenka Rožnovská je pedagožka, autorka pohádek pro děti, které vycházejí na pokračování v časopisu Sluníčko a vydávají se i knižně. Spolupracuje s knihovnami, její projekty (Čtení pro kočku, ale taky pro psa, Šikulíci píší knihu, Indiánské nocování) mají za cíl prohloubit čtenářské kompetence u dětí mladšího školního věku.

 

Vyhrajte knihy Lenky Rožnovské!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada jsme pro vás připravili soutěž o sadu knih Lenky Rožnovské. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát může jen jeden z vás!

 

Soutěž o knihy Lenky Rožnovské Terezka a Šáša Šišulác, Strašidýlko z aktovky a Ukradená písmenka běží od 29. října do 11. listopadu 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Grada

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

www.grada.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUkradená písmenka

Rožnovská, Lenka

Grada, 2012

zobrazit info o knizeTerezka a Šáša Šišulác

Rožnovská, Lenka

Grada, 2012

zobrazit info o knizeStrašidýlko z aktovky

Rožnovská, Lenka

Grada, 2012

Zasoutěžte si o sadu knih pro začínající čtenáře - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Jana napsal:

    Dobrý den, budete pořádat ještě podobnou soutěž do vánoc? děkuji.

Napsat komentář