Získejte historický romantický příběh Louisy Worthingtonové

zacalo-to-polibkem-perex
O přízeň Louisy Worthingtonové se uchází řada mužů, přesto všechny zdvořile odmítá, protože o žádném z nich není přesvědčena, že je ten pravý. Dokud nepotká vévodu Gideona… Jenže ani tak nemá jejich láska vyhráno.

Hledání toho pravého

O přízeň temperamentní sestry hraběte z Worthingtonu se marně uchází mnoho mladých gentlemanů. Louisa touží po výjimečném muži a nepochybuje, že toho pravého pozná, hned jak ho uvidí.

Během projížďky v parku potká Gideona, nového vévodu z Rothwellu, a je to láska na první pohled. Za úsvitu pak spolu jezdí na koni a večer tančí na plesech. Nakonec Gideon neodolá touze ji políbit a Louisa si je jistá, že ji požádá o ruku. Jenže jeho panství je v zoufalé situaci a hrdost mu nedovolí, aby se o ni ucházel dřív, než dá vše do pořádku.

S něčím takovým se ale Louisa nikdy nesmíří.

 

Začalo to polibkem

Autorka: Ella Quinnová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Lucie Libovická
Počet stran: 336
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2024
ISBN: 978-80-271-3957-6

Přečtěte si více o knize Začalo to polibkem, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Gideonovi ulétly myšlenky k dámě na koni, kterou spatřil dnes ráno, a pak zavrtěl hlavou. „Chci se oženit. Je to mé přání, ale i povinnost. Bohužel nemůžu žádnou ženu požádat o ruku, dokud nedám do pořádku své finance.“
„Můžeš se oženit s nějakou dědičkou.“ Worthington poklepal tužkou na desku stolu. „To je naprosto přijatelný a čestný způsob, jak přijít k majetku. Zejména když jsi svou situaci sám nezapříčinil.“
„A připoutám se natrvalo k ženě, která touží jen po tom stát se vévodkyní.“ Gideon se ušklíbl. „Ne, pěkně děkuju. Chci mít zase slušný majetek, než se ožením, a budu hodně šetřit, abych si mohl sňatek dovolit. Naštěstí mám ještě rok nebo dva čas, než bude uvedena do společnosti má sestra.“ Protřel si zátylek a pak se podíval Worthingtonovi do očí. „Možná je to ode mě hloupé, ale nelíbí se mi představa, že bych měl využít peněz své manželky na opravu panství. To, co dáma do manželství přinese, se má využít pro děti a na pohodlný život manželky. Ta situace je můj problém. Musím ho vyřešit sám.“ (str. 18)

 

Vyhrajte knihu Začalo to polibkem

Když se Louisa setká s Gideonem, okamžitě cítí, že je to ten pravý. Právě na takového muže čekala a odmítala kvůli němu zástupy ctitelů, jenže Gideon se o ni ucházet nemůže. Alespoň do té doby, než zachrání své panství, jež jeho otec málem zruinoval. Temperamentní sestra hraběte z Worthingtonu se však s něčím takovým nehodlá jen tak smířit. Jak tento milostný příběh dopadne? Dozvíte se ve třetím díle oblíbená série o rodině Worthingtonových od Elly Quinnové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Začalo to polibkem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Začalo to polibkem
probíhá od 30. ledna do 12. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 historické romány Začalo to polibkem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZačalo to polibkem

Quinnová, Ella

Cosmopolis, 2024

Získejte historický romantický příběh Louisy Worthingtonové - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, kniha „Začalo to polibkem“ už je doma. Moc děkuji za zaslání výhry.

Napsat komentář