Život naruby na francouzské Riviéře

francouzska lekce(1)
Může být něco horšího, než se v práci místo povýšení dočkat výpovědi? A co takhle stát se chůvou desetileté holčičky, přestože s dětmi nemáte žádné zkušenosti? A ještě k tomu na lodi! Ze začátku to vypadá jako nejhorší noční můra, ale třeba i zde platí, že všechno zlé je přece jenom pro něco dobré…

Mladé architektce Josephine se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama: místo očekávaného povýšení v práci dává výpověď a ve slabé chvilce kývne na nabídku, aby odjela na francouzskou Riviéru hlídat dítě ovdovělému miliardáři. Po impulzivním odjezdu se však dostaví pochybnosti. Jak se má starat o dítě, když s tím nemá žádné zkušenosti? A proč jí nikdo neřekl, že bude o holčičku pečovat na jachtě – vždyť lodě odjakživa nesnáší! A hlavně – co si má počít, když ji její šéf neskutečně přitahuje, ale podle smlouvy si s ním v žádném případě nesmí nic začít? Úspěšný podnikatel Xavier, který nade vše miluje svou desetiletou dcerku Dauphine, si očividně s novou chůvou také neví rady. Dlouho si myslel, že do svého zlomeného srdce už žádnou ženu nevpustí. Proč by měl riskovat, že se opět hořce zklame, i když po ní prahne spalující touhou? Nebude lepší poslat ji co nejdřív pryč?

Francouzská lekce

Autorka: Natasha Boyd
Přeložila: Veronika Lásková

Počet stran: 472
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7625-230-1
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Francouzská lekce vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

Během dvaceti minut jsem se nalíčila a přejela si žehličkou vlnité vlasy, které jinak ve vlhkém charlestonském podnebí nedržely tvar. Oblékla jsem si úzkou tmavě modrou sukni, k tomu světle modrou lněnou halenku a zastrčila si do tašky nejpohodlnější lodičky na podpatku. Štvalo mě zastaralé pravidlo, podle nějž ženy musejí chodit do práce v sukni. Jak absurdní v dnešní době! Zvlášť když musíme chodit i na staveniště. Jelikož jsem ale pracovala pro velmi prestižní firmu, nestěžovala jsem si. Odnesla jsem si kabelku a tubusy s nejnovějšími nákresy do kuchyně, abych se mohla pustit do přípravy snídaně. Konečně vyšlo slunce: jeho zlaté paprsky zalily uličku za oknem a přes okenní skla i naši odřenou pohovku zakrytou přehozem.

Přečíst si můžete na celou ukázku.

O autorce

Natasha Boyd žije v Atlantě s manželem a dvěma syny. Své knihy publikuje pod jménem TASHA BOYD. V současnosti jde o populární a úspěšnou spisovatelku současné romance, romantických komedií a žánru historické fikce. Její knihy vychází v mnoha světových jazycích.

Zdroj informací: web autorky


Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila METAFORA síly s Nakladatelským domem GRADA a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih pod značkou METAFORA. S knihami z METAFORY je čas číst, snít a žít.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFrancouzská lekce

Boyd, Natasha

Metafora, 2022

Napsat komentář