Zasoutěžte si o první díl cesty k Temné věži

pistolnik-audiokniha-perex
Roland je posledním pistolníkem v přízračném světě daleké budoucnosti a netuší, zda zdevastovaná krajina a její obyvatelé jsou skuteční, nebo se dostal do jakéhosi alternativního vesmíru. Odpověď by mohl najít u Temné věže, ale dostane se k ní?

Pronásledování tajemného muže v černém

Titulní postava, pistolník Roland, je poslední střelec přízračného světa, ztraceného obludně daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně, budící zdání, že je peklem a jeho obyvatelé dušemi hříšníků. A právě pravdu tohoto světa, zda je skutečným podsvětím, či pouze jen děsivou alternativou světa našeho, tvrdošíjně hledá Roland.

 

Pistolník

Autor: Stephen King

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Edice: Temná věž
Délka: 7 hodin 28 minut
Vydáno: 10/2016

Přečtěte si více o audioknize Pistolník, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Stephen King je americký spisovatel hororů a jeden z nejproduktivnějších a čtenářsky nejúspěšnějších autorů současnosti. Narodil v roce 19747 v Portlandu, ve státě Maine. Jeho kariéra spisovatele začala prakticky už v roce 1959, kdy se svým starším adoptovaným bratrem Davidem vydali místní noviny Dave’s rag. První dílo, které bylo veřejně publikováno, byla povídka I was a Teenage Grave Robber (Byl jsem mladistvým vykradačem hrobů). Řada jeho knih a povídek byla zfilmována. Mezi jeho slavná díla patří knihy Carrie, To, Mrtvá zóna a série Temná věž, ve filmovém zpracování prosluly především na jeho dílech postavené snímky Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Pistolník

Roland je posledním z pistolníků, který se toulá přízračným světem ztraceným v daleké budoucnosti. Během putování ho sužuje nespočet otázek, na které chce získat odpovědi za každou cenu, i kdyby kvůli nim měl vraždit. A to bude muset, pokud se chce setkat s tajemným mužem v černém, kterého několik let pronásleduje a který by ho mohl dovést až k Temné věži. Jak bude jeho pouť probíhat, to si poslechněte v audio verzi prvního dílu série Temná věž Stephena Kinga, kterou pro vás namluvil český herec a dabér Libor Terš, který svůj hlas propůjčil mimo jiné také jednomu z oblíbených tučňáků z filmu Madagaskar.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Pistolník vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Pistolník
probíhá od 27. října do 9. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Pistolník

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePistolník
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář