Zasoutěžte si o příběhy průkopníků digitálního věku

Inovatori-perex
Poznejte vizionáře a nadšence, kteří udávali trendy a směr technického pokroku, aby tak umožnili nástup digitálního věku. Jejich zásadní pokroky a vynálezy mnoha oblastí od tranzistorů přes videohry až k mikročipům na vás už čekají.

Digitální revoluce a svět inovací

Jak skupinka vynálezců, hackerů, géniů a nadšenců stvořila digitální revoluci

V roce 2011 se z Isaacsonova převratného životopisu zakladatele Applu Steva Jobse stal globální fenomén a jedna z nejprodávanějších knih literatury faktu všech dob. Nyní Walter Isaacson přichází s příběhem lidí, kteří nástup Jobse a digitálního věku umožnili. Pokud chcete pochopit, jak k inovacím skutečně dochází a jak spolupráce vede ke kreativitě, pak jsou Inovátoři tou správnou volbou. Tato kniha má naději stát se klasickým textem o dějinách digitální revoluce a nepostradatelným průvodcem světem inovací.

Isaacsonova mistrná sága začíná Adou Lovelaceovou, dcerou lorda Byrona, jež se ve čtyřicátých letech 19. století stala průkopnicí počítačového programování. Zkoumá fascinující osobnosti, které stvořily stávající digitální revoluci, jako například Vannevara Bushe, Alana Turinga, Johna von Neumanna, J. C. R. Licklidera, Douga Engelbarta, Roberta Noyce, Billa Gatese, Steva Wozniaka, Steva Jobse, Tima Bernerse-Lea a Larryho Page.

Tento příběh vypráví o tom, jakým způsobem uvažovali a proč byli tak vynalézaví. Je také vyprávěním o jejich schopnosti spolupracovat a osvojit si umění týmové spolupráce, díky níž pak byli ještě kreativnější.

Nacházíme se v éře, která inovace, tvořivost a týmovou spolupráci podporuje. Inovátoři nám ukazují, jak k těmto jevům dochází.

 

Inovátoři

Autor: Walter Isaacson

Vydavatel: koprodukce nakladatelství Práh a Audiotéka.cz
Interpret: Vladislav Beneš
Délka: 22 hod 12 min
Vydáno: 11/2015

Přečtěte si více o audioknize Inovátoři, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Inovátoři

Dnešní doba je plná technických vymožeností, které nám usnadňují a zpříjemňují běžný každodenní život. Poslechněte si proto příběhy fascinujících osobností, kteří tuto digitální revoluci umožnili svými vynálezy, inovacemi a kreativním myšlením. Jak uvažovala průkopnice počítačového programování Ada Lovelaceová? A skutečně je Bill Gates tak vynalézavý? Nejen Steve Wozniak, ale i mnozí další však museli být nejen inovativní, ale důležitá byla i týmová spolupráce. Proč tomu tak je a jak vůbec přicházejí inovace, si můžete poslechnout v audioknize od Waltera Isaacsona, který stojí i za úspěšným životopisem Steva Jobse.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou audioknihu Inovátoři vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Inovátoři
probíhá od 20. listopadu do 3. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 audioknihy Inovátoři

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeInovátoři
Audiokniha

Isaacson, Walter

Audiotéka.cz, 2015

Napsat komentář