Získejte až tři knihy z dětské edice Příběhy se šťastným koncem

Pribehy-se-stastnym-koncem
V krásných dětských knihách na vás čeká vyprávění o lidech, kteří mají rádi zvířátka a neváhají jim pomoci, když se ocitnou v nouzi. A je jedno, zda se jedná o štěňátko nebo o malého ježečka. Pojďte si tyto milé příběhy společně s dětmi přečíst i vy.

Zvířecí hrdina každé knihy je jiný, ale jedno mají společné – jejích příběhy mají šťastný konec. Vždy se najde někdo, kdo tyto bezbranné tvory pomůže zachránit, když se ocitnou v nesnázích. Věřte, že vaše děti nejenom ocení roztomilé zvířecí hrdiny knih, ale jistě se z příběhů i poučí a stanou se z nich lidé s dobrým srdcem – stejní, jací vystupují v příbězích.

Právě nyní máte možnost některé z těchto dětských knih vyhrát. Ve spolupráci se nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Příběhy se šťastným koncem – Zatoulané štěňátko

ZatoulaneStenatkoObrEmily je pyšnou majitelkou roztomilého štěňátka Dareby. Jednou se s ním tatínek vydá na procházku do lesa, ale vrátí se bez něj. Celá rodina doufá, že se pejsek každou chvíli objeví u dveří – ale marně. Začne velké pátrání a události naberou rychlý spád. Dareba totiž spadl do jámy…

Autorka: Sue Mongredien

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Pořadí v edici: 1
Počet stran: 144
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 3/2014
ISBN: 978-80-253-2092-1

Přečtěte si o knize Příběhy se šťastným koncem – Zatoulané štěňátko více. A nezapomeňte také na ukázku, nebo náš článek.

 

Příběhy se šťastným koncem – Našlo se koťátko!

naslo-se-kotatko-ukazkaMaminka malé Lily přinese domů tři slabá koťátka, která se našla opuštěná venku pod keřem. Kočičí miminka potřebují hlídat a pravidelně krmit. Celá rodina, včetně fenky Meg, si malé chlupáče ihned zamiluje. Lily se snaží co nejvíce pomáhat a o mláďátka pečovat. Podaří se koťátka zachránit, nahradit jim maminku a najít nový domov?

Autorka: Sue Mongredien

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Pořadí v edici: 2
Počet stran: 132
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2014
ISBN: 978-80-253-2096-9

Přečtěte si více o knize Příběhy se šťastným koncem – Našlo se koťátko!. Také si přečtěte krátkou ukázku a náš článek.

 

Příběhy se šťastným koncem – Zapomenuté jehňátko

Zapomenute-jehnatko-ukazkaUž celý týden prší a malý Ben se raduje, že nebude muset do školy. Právě bylo vyhlášeno nebezpečí povodní. Hladina nezadržitelně stoupá a Ben si všimne, že na pastvině, kterou již voda zaplavuje, uvízlo jehňátko. Podaří se zachránit zmoklého trosečníka a vrátit ho k jeho mamince?

Autorka: Kate Davies

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Pořadí v edici: 3
Počet stran: 128
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2014
ISBN: 978-80-253-2160-7

Přečtěte si o knize Příběhy se šťastným koncem – Zapomenuté jehňátko více a prohlédněte si také ukázku a náš článek.

 

Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček

Ztraceny-jezecek-ukazkaMalá Bibi najde na zahradě opuštěného ježečka. Spolu s rodiči vyhledají pomoc a pro zvířátko si přijede chovatelka ze záchranné stanice. Ježeček je v dobrých rukou, ale Bibi se po pichlavém kamarádovi začne stýskat…

Autorka: Jill Hucklesby

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Pořadí v edici: 4
Počet stran: 136
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2161-4

Přečtěte si více o knize Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček. Také si můžete prohlédnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek.

 

Příběhy se šťastným koncem – Osamělý králíček

Osamely-kralicek-ukazkaMalá Sára najde u cesty krabici. Když ji otevře, najde v ní roztomilého králíčka. Chlupáček najde domov v záchranné stanici, ale je posmutnělý. Bude potřeba najít mu kamaráda! V útulku plném zvířátek by to měla být hračka. Podaří se Sáře to, co si usmyslela? Zorganizovat ve škole peněžní sbírku na podporu útulku a přesvědčit rodiče, aby si Muffiho vzali domů?

Autorka: Jill Hucklesby

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Pořadí v edici: 5
Počet stran: 144
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-253-2364-9

Přečtěte si více o knize Příběhy se šťastným koncem – Osamělý králíček. A nezapomeňte také na ukázku, nebo náš článek.

 

Vyhrajte knihy z edice Příběhy se šťastným koncem

Mají vaše ratolesti raději roztomilá koťátka, nebo štěňata? Nebo by si raději přečetli napínavý příběh o záchraně jehňátka? Pokud se nemůžete rozhodnout, ulehčíme vám to.

Díky naší soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment, mohou tři z vás vyhrát knihy dle vlastního výběru. Přičemž první výherce si vybírá 3 knihy, druhý v pořadí dvě knihy a třetí potom jednu knihu. Výherci si mohou vybrat libovolné výtisky z titulů Zatoulané štěňátko, Našlo se koťátko!, Zapomenuté jehňátko, Ztracený ježeček a Osamělý králíček. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z řady Příběhy se šťastným koncem
probíhá od 3. do 16. února 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 6 dětských knih dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Zatoulané štěňátko

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Našlo se koťátko!

Mongredien, Sue

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Zapomenuté jehňátko

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček

Hucklesby, Jill

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Osamělý králíček

Hucklesby, Jill

Fragment, 2015

Získejte až tři knihy z dětské edice Příběhy se šťastným koncem - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. treperenda napsal:

    Mám vybrat jednu z odpovědí, která je nepravdou. Zjistila jsem však, že všechny odpovědi jsou pravdou. Tak jakou mám tedy vybrat???

  2. bokul bokul napsal:

    Děkuji za seznámení s knihami. Když jsme se synem v první polovině ledna opouštěli nemocnici, odnášela si jedna holčička od tatínka za spolupráci při pobytu knížku Ztracený ježeček.

    Líbí se mi, že jsou příběhy zakončeny šťastným koncem.

Napsat komentář