Jak oživit domácnost – novými nápady z našich knih

Domácnost - ilustrační
Schází vaší domácnosti něco nového? Pátráte po neotřelých a originálních podnětech, jak domov oživit? Zkuste to s některou z dnes vybraných knih. Nápady a inspiraci nabízí vietnamská kuchařka, křížovky s různými radami i tvorba dárkových krabiček.

Pěkné a originální krabičky poslouží v mnoha směrech. Lze jimi vyzdobit domov, obdarovat přátele nebo jejich výrobou zaměstnat děti. S knihou Dárkové krabičky pro každou příležitost od Zdeňky Pospíšilové si totiž vytvořit vlastní boxík zvládne každý. Publikace popisuje výrobu krabiček krok po kroku, vypomáhá si i návodnými ilustracemi a fotografiemi. Titul vydalo nakladatelství CPress, nabízí i ukázku.

Dárkové krabičky pro každou příležitost

Autorka: Zdeňka Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství CPress
Počet stran: 104
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Dárkové krabičky pro každou příležitost.

Každý má hezký pocit z toho, když může obdarovat své blízké pěkným dárkem. A víte, co ten hezký pocit může ještě znásobit? Krásná a originální krabička, v níž je milá pozornost zabalena. Myslíte si, že to není nic pro vás, že vytvořit dárkovou krabičku byste sami nezvládli? Omyl, s touto knihou vám to půjde jako po másle!

Ukázka z knihy:

————————————————-

Změnu do domácnosti může přinést i vyzkoušení exotických jídel. S kuchařkou Pravá vietnamská kuchyně, již vydalo nakladatelství Slovart, by to neměl být žádný problém. S tradičními vietnamskými pokrmy seznámí autorka Uyen Luu, která má zkušeností jako málokdo. V Londýně provozuje bytovou restauraci, vede kurzy vaření a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery.

Pravá vietnamská kuchyně

Autorka: Uyen Luu

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 144
Vazba: pevná

Přečtěte si více o knize Pravá vietnamská kuchyně.

Většina jídel, inspirovaná hlavně tím, co vařila autorčina maminka a babička, vám ukáže bohatost chutí a vůní vietnamských pokrmů i hravost přípravy a podávání, která je pro Vietnamce typická. Můžete si uvařit například polévku pho, kde se horký vývar dokonale snoubí s nudlemi, saigonské letní závitky či dušené hovězí maso na badyánu.

Ukázka z knihy:

————————————————-

Nakladatelství Fragment přináší další svazek rébusů, který zajisté potěší všechny zarputilé luštitele. Publikace nese název Křížovky s tipy pro vaši domácnost a jak už její název napovídá, v tajenkách na všechny úspěšné čeká množství rad, jimiž dokáže oživit svůj domov kdokoli. Tipy se týkají všemožných domácích činností, což dokazuje i dostupná ukázka.

Křížovky s tipy pro vaši domácnost

Vydalo: nakladatelství Fragment

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Křížovky s tipy pro vaši domácnost.

Po dobře vykonané práci si v klidu sedněte a odpočiňte si při luštění! Stovka švédských křížovek vás pobaví a tipy pro domácnost jistě přijdou vhod všem hospodyňkám nebo kutilům.

Ukázka z knihy:


Který z dnešních tipů vás zaujal nejvíce? Chystáte se některými inspirovat? Napište nám do komentářů!

Všechny knihy i další můžete získat v našich aukcích!

(Autorka náhledového obrázku Yvonne Eijkenduijn; zdroj: flickr.com)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDárkové krabičky pro každou příležitost

Pospíšilová, Zdeňka

CPress, 2014

zobrazit info o knizePravá vietnamská kuchyně
Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo – detailní informace

Luu, Uyen

Slovart, 2014

zobrazit info o knizeKřížovky s tipy pro vaši domácnost

neuveden

Fragment, 2014

Napsat komentář