Hry založené na využití přírodních živlů

Hry se zemi vzduchem ohnem a vodou_uvodni
Kniha Hry se zemí, vzduchem, ohněm a vodou obohatí vaše děti o mnoho užitečných dovedností a pomůže rozvíjet jejich fantazii. Navíc si díky ní budou hrát více na čerstvém vzduchu.

Ať už jste rodiče, učitelé, průvodci v lesní školce, nebo jen máte na starosti partu dětí, tato příručka je napěchovaná nápady, jak dostat ratolesti ven a učit je poznávat přírodu. Vytvoří si k ní pouto, získají nové dovednosti a užijí si spoustu zábavy na čerstvém vzduchu. Hry a zálesácké či rukodělné aktivity jsou založeny na využití čtyř základních přírodních živlů – země, vzduchu, ohně a vody. Nesou v sobě poselství udržitelnosti a vzbuzují úžas nad fascinující propojeností života.

 

Hry se zemí, vzduchem, ohněm a vodou

Živly v lesní škol(c)e
Autoři: Jane Worroll, Peter Houghton
Přeložil: Vojtěch Ettler

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978-80-7670-028-4
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Hry se zemí, vzduchem, ohněm a vodou vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

 

Hry se zemi vzduchem ohnem a vodou ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorech

Jane Worroll a Peter Houghton mají na kontě úspěšné příručky Hry z lesní škol(k)y a Rok v lesní škol(c)e. Jsou kvalifikovanými průvodci lesní školy a společně vedou celoroční lesní kroužek pro děti z Londýna i okolí (více na webové stránce www.theforestschoolway.com). Jane je někdejší countryside ranger (správkyně venkovské oblasti), zahradnice a ošetřovatelka stromů, vystudovala ekologii a ochranu životního prostředí. Peter je umělecký řemeslník se zaměřením na práci se dřevem a deset let pracoval coby koordinátor v charitativní organizaci zaměřené na ohrožené městské děti a mládež. Podívejte se také na balíček karet s aktivitami Lesní škol(k)a – karty.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHry se zemí, vzduchem, ohněm a vodou
Živly v lesní škol(c)e

Worroll, Jane - Houghton, Peter

Kazda, 2021

Napsat komentář