Vyhrajte poslední díl trilogie Divergence

Aliance-perex
Mladí milovníci sci-fi literatury a trilogie Divergence se konečně dočkali. Velmi očekávaný závěrečný díl dystopické série právě míří na pulty knihkupectví a najdete v něm dobře známé postavy z předešlých knih. Jaké výzvy čekají na Neohroženou tentokrát?

Trilogie z pera americké autorky Veronicy Rothové má po celém světě miliony fanoušků, z nichž všichni napjatě očekávají další příběhy šestnáctileté dívky Tris, která i v posledním díle musí čelit různým nebezpečím a zachránit nejen sebe, ale i celé lidstvo. Neváhejte ani chvíli a vstupte s ní a jejími přáteli a spojenci do dystopického světa a nechte se unést dějem knihy Aliance. Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřící pod společnost Albatros Media jsme navíc pro tři z vás připravili možnost knihu Aliance vyhrát.

Nakladatelství Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

 

Aliance

Nejočekávanější a nejvíce strhující kniha letošního roku!
Tris a Tobias jsou opět spolu, ale společnost a systém, v kterém oba vyrůstali a kterému oba věřili, je v troskách. Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala.

Autorka: Veronica Rothová

Vydává: nakladatelství CooBoo
Počet stran: 360
Vazba:    vázaná
Vydáno: 4/2014
ISBN: 978-80-7447-405-7

Přečtěte si více o knize Aliance. Najdete zde i ukázku k prolistování nebo si můžete stáhnout celou jednu kapitolu.

Nepřehlédněte ani naše recenze předchozích dílů: Divergence a Rezistence.

 

Ukázka z knihy

Když procházím zdejšími chodbami, vrací se mi vzpomínky na dny, kdy jsem jimi chodíval jako vězeň, kdy mi každý kontakt bosých nohou se zemí působil palčivou bolest. A s těmi vzpomínkami se vynořuje ještě další, jak bezděčně čekám, až Tris popraví, jak buším pěstmi do dveří, jak ji vidím bezvládně viset Peterovi v náručí, prý jen zdrogovanou.
Nesnáším to tady.
Pryč je doba, kdy tady bylo čisto; základna Sečtělých se proměnila v bojiště s rozstřílenými zdmi a podlahou pokrytou střepy z žárovek. Ve skomírajícím světle kráčím po špinavých otiscích bot k její cele. Stráž mě vpustí dovnitř bez zbytečných otázek – na paži mám černý pásek s prázdným kruhem jako symbol odpadlíků a ve tváři matčiny rysy. Tobias Eaton bývalo jméno plné hanby, ale to se změnilo.
Tris sedí schoulená na zemi vedle Christiny, Cara je na opačné straně cely. Moje Tris by měla být bledá a drobná – a také je – ale přitom jí je plná místnost.
Upře na mě své kulaté oři a hned je na nohou, pevně mě objeme kolem pasu a tvář mi zaboří do hrudi. (str.9)

 

Vyhrajte knihu Aliance

Závěrečný díl sci-fi série vypráví o statečné a krásné dívce Tris, která musí s pomocí svých přátel překonat zlo a přemoci všechny protivníky. Napínavý příběh, po jehož přečtení vám bude líto, že další pokračování již nevyjde, vás vtáhne do děje stejně jako dva předchozí.

Ve spolupráci se společností Albratros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Aliance vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Aliance
probíhá od 10. dubna do 23. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dystopie Aliance

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAliance

Rothová, Veronica

CooBoo, 2014

Napsat komentář