Tipy na knihy plné touhy

ruze
Dnešní knižní tipy jsou určeny především ženám. Jsou plné touhy, erotiky, ale i hledání místa v životě. Dá se u nich snít i se smát.

První kniha v naší nabídce je o hledání kořenů. Hlavní postavou je mladá žena, která se nechá vést svým srdcem. Kniha se jmenuje Jít za hlasem svého srdce a vydalo ji nakladatelství Motto.

Jít za hlasem svého srdce

Autor: Jan – Philipp Sendker
Počet stran: 312

Přečtěte si více o knize Jít za hlasem svého srdce a ukázku z ní

Úspěšná mladá newyorská právnička Julia má nevyřešené rodinné tajemství: před čtyřmi lety náhle tajemně zmizel její otec, který pocházel z Barmy. Náhodně nalezený starý dopis Julii podnítí, aby se vydala do jeho rodné země a pokusila se ho najít.

 

—————————————————————–

 

Čtyři ženy, čtyři různé osudy, které se protnou při návratu do rodné země. Zajímavě zpracované osudy emigrantek přináší kniha s názvem Ztracené cesty na útěku domů a vydalo ji nakladatelství Deus.

Ztracené cesty na útěku domů

Autor: Martina Doležalová
Počet stran: 240

Přečtěte si více o knize Ztracené cesty na útěku domů

Román spojuje osudy čtyř českých žen žijících v zahraničí, které se navzájem znají, ale s ubíhajícími léty ztratily mezi sebou kontakt. Díky opětovnému setkání si uvědomují, že hledají smír s tím, co jim bylo určeno k prožívání.

 

 —————————————————————–

 

Další kniha líčí s humorem, jak může dopadnout taková „dámská jízda“ kamarádek, kterým děti vyrostly do puberty. Jmenuje se Ženy na tahu a vydalo ji nakladatelství Jota.

Ženy na tahu

Autor: Joanne Fedlerová
Počet stran: 302

Přečtěte si více o knize Ženy na tahu a ukázku z ní

Naše hrdinky si s několika novými kamarádkami a spoustou vína a jídla vyrazily na víkend za město. Netrvá dlouho a probírají se chlapi, manželství a děti, důvěrnosti i zranitelná místa. Dojde ale i na hádky a některá přátelství čeká těžká zkouška, když se víkend začne ubírat nečekaným směrem.

 —————————————————————–

 

Žena chce rozplést sítě mafie, ale sama uvízne v tenatech touhy a lásky. Román s názvem Jmenuji se X s podtitulem Láska, co spaluje. Touha, co ničí. vydalo nakladatelství Fragment.

Jmenuji se X
Láska, co spaluje. Touha, co ničí.

Autor: A. J. Molloy
Počet stran: 248

Přečtěte si více o knize Jmenuji se X a ukázku z ní

Dvaadvacetiletá americká studentka Alex (pro přátele X) přijíždí do Neapole, kde chce získat pro svou práci podklady o italské mafii. Hned první večer se v luxusní kavárně setká s elegantním mužem, který jí naprosto učaruje. Atraktivní muž v X probudí dosud nepoznanou touhu. Jeho tajemství je ale pro dívku šokující.

 

 —————————————————————–

 

Komu by nestačil jemný erotický náboj, může „přitvrdit“ spolu s klasickým sadomasochistickým románem s názvem Příběh O / Návrat do Roissy z nakladatelství Host.

Příběh O / Návrat do Roissy

Autor: Pauline Réageová
Počet stran: 240

Přečtěte si více o knize Příběh O / Návrat do Roissy, prolistujte si ukázku z ní a přečtěte si i podrobnější informace na našem webu

Příběh O Pauline Réageové je bezesporu nejlegendárnější erotický román moderní doby. Pro příznivce tohoto žánru je ozdobou knihovničky, pro určité feministické či puritánské kruhy naopak zhmotněním zlého snu. Tím spíše, že jej inkognito napsala žena, jejímž je O zřejmě jakýmsi fantastickým obrazem. Příběh O vyprovokoval jeden z největších skandálů francouzské literatury.

 

 —————————————————————–

 

Závěr naší nabídky patří knize, kde se mísí erotika s nadpřirozeným tajemnem. Jde o první díl ze série Aféra Blackstone s názvem Nahá. Vydalo ji nakladatelství Baronet.

Nahá
Aféra Blackstone, část první

Autor: Raine Miller
Počet stran: 176

Přečtěte si více o knize Nahá  a ukázku z ní

Američanka Brynne Bennettová, studentka výtvarného umění na Londýnské univerzitě, si občas přivydělává jako modelka a veškerý svůj čas dělí mezi školu a práci. Když si úspěšný britský podnikatel Ethan Blackstone koupí její nahý portrét, Brynne zjistí, že tento muž odmítá brát „ne“ jako odpověď.

 

—————————————————————–

 

Jsou romány pro ženy vaší srdeční záležitostí, nebo dáváte přednost knihám jiného typu? Zaujal vás některý z titulů v naší nabídce? Podělte se s námi!

Určete si vlastní cenu
a zkuste si knihy vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJít za hlasem svého srdce

Sendker, Jan-Philipp

Motto, 2013

zobrazit info o knizeZtracené cesty na útěku domů

Doležalová, Martina

Deus, 2012

zobrazit info o knizeŽeny na tahu
Dámská jízda po letech

Fedlerová, Joanne

Jota, 2013

zobrazit info o knizeJmenuji se X – Láska, co spaluje. Touha, co ničí

Molloy, A. J.

Fragment, 2013

zobrazit info o knizePříběh 0 / Návrat do Roissy

Réageová, Pauline

Host, 2013

zobrazit info o knizeNahá
Aféra Blackstone - Část první

Miller, Raine

Baronet, 2013

Tipy na knihy plné touhy - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Tipy pro ženy nelze ponechat bez povšimnutí.

    K nabídce lze přidat úspěšné romány od zkušené autorky Mileny Holcové – Romance na tři doby a Věčný striptýz.

    Knihy o lásce však rádi píší i muži. Jedním z nich je autor Jaroslav Gering.Kdo mi pomůže, Jaroslav Gering. O ženě v manželské krizi, která touží po troše lásce a pohlazení.

    Touží po troše lásky a pohlazení

    Postelové radovánky – co v nich hledáme, máme, nemáme od Vráti Ebra, ilustrace Miroslav Pavlík

    Pro odvážnější čtenářky Laskání, Vratislav Mlčoch

Napsat komentář