Knižní tipy: Čtení (nejen) pro ženy s poučením

zena
Patříte-li do skupiny těch, kteří se rádi začtou do knih, ve kterých láska a osudy něžného pohlaví hrají prim, pak si rozhodně nenechte ujít dnešní várku knižních tipů. Na své si ale přijdou i ti, kteří hledají užitečné příručky.

Začneme ale pěkně po pořádku. Některé ženy se mohou setkat s problémem zvaným neplodnost. Autoři druhého aktualizovaného vydání, z produkce nakladatelství Grada, se zamýšlí nad řadou otázek z poraden a nechybí ani příklady z praxe…

Neplodnost

Autoři: Zdenka Gallová-Ulčová, Petr Lošan
Počet stran: 152
Formát: 14×21 cm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-247-4555-8

Přečtěte si více o knize Neplodnost

Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání této úspěšné knihy. Renomovaná česká autorka s kolegou genetikem píše o protilátkách proti spermiím, proti vajíčku, o imunologických vztazích mezi embryem a matkou, imunitním systému embrya, plodu a novorozence, o některých genetických souvislostech…

————————————————————————

V nakladatelství Brána vychází titul, který zase pro změnu ocení všechny budoucí maminky.

Jak přežít těhotenství

Autorka: Veronika Hurdová
Počet stran: 160
Formát: 124 × 191 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7243-627-9

Přečtěte si více o knize Jak přežít těhotenství

Optimistická příručka pro všechny ženy, které mají před sebou devět měsíců čekání na svého potomka. A ačkoliv se na ně ze všech stran valí chytré rady a moudra o tom, jak radostné by jejich očekávání mělo být, už první ranní nevolnosti jim naznačí, že zase tak radostné to nebude. A tělesnými útrapami to bohužel nekončí…

————————————————————————

Každá žena prožívá své mateřství jinak. Jsou ale i situace, které lze nazvat hraničními. Jak a zda vůbec je lze zvládnout, vám bude vyprávět novinka z nakladatelství Host.

Matky

Autor: Pavol Rankov
Počet stran: 272
Formát: 139 × 206 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7294-729-4

Přečtěte si více o knize Matky

Prolistujte si i ukázkovou kapitolu

Hrdinky tohoto románu prožívají mateřství v těžkých podmínkách. Muži hrají v Matkách jen okrajovou úlohu, je to ženský svět, v jehož středu stojí dvě silné ženy, rebelky vůči matkám, ale zároveň nejisté, pochybující bytosti ve vztahu ke svým dětem.

POZOR – zahrajte si o dva výtisky tohoto románu
Šanci máte až do 21.5.2013!

————————————————————————

Našim dalším tipem z nakladatelství Práh je báječná a výstižná knížka, která se čte s lehkostí a dává křídla v jednom z nejtěžších obdobích v životě rodiny – v období puberty jejich dítěte!

Puberťačka – takovou byste nechtěli ani zadarmo

Autorka: Anja Maier
Počet stran: 156
Formát: 120×190
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7252-429-7

Přečtěte si více o knize Puberťačka – takovou byste nechtěli ani zadarmo

Život plný štěstí i katastrof, takový je prožitek děti, kterým je –náct, a jsou v období, které nazýváme puberta. Většina rodičů prošla tímto převážně strastiplným časem, ale pokud se na něj dívala s nadhledem a humorem jako autorka této knížky, pak se spíše pobavili, než by „trhali vlasy“.

————————————————————————

O tom, že komunikace mezi mužem a ženou nemusí být vždy ideální, vás přesvědčí kniha vydaná nakladatelstvím Grada. Poradí ale i jak zvládnout nepříjemné situace tak, abyste byli ve svém partnerství spokojeni.

Proč se mnou nemluvíš?!

Autor: Tomáš Novák
Počet stran: 104
Formát: 14×21 cm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-247-4686-9

Přečtěte si více o knize Proč se mnou nemluvíš?!

Na našem webu jsme také zveřejnili ukázkovou kapitolu

Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu? Pokud se ptáte stejně a těžce hledáte řešení tohoto zapeklitého vztahového příkladu, pak je tato kniha určena právě vám. Poskytuje totiž rady, jak žít s tzv. schizoidním, citově uzavřeným partnerem.

————————————————————————

A teď trochu uvolnění se zajímavým románem, s nimž přichází na trh nakladatelství Deus. Jeho autorka vám ukáže, že na pořádné dobrodružství není nikdy pozdě!

Hedvika

Autorka: Hana Rebeka Šiander
Počet stran: 336
Formát: 155 × 216 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-87408-21-6

Přečtěte si více o knize Hedvika

Třiašedesátiletá hrdinka Hedvika se pár měsíců po smrti svého manžela Vladimíra dozvídá tajemství, které její muž skrýval celý život nejen před ní, ale i před celou rodinou a přáteli. Po vyřízení dědictví přestává truchlit a její poklidný život se díky radikálním změnám mění ve velké dobrodružství. Po půl století se vrací zpět do svého rodiště, na Pomezní Boudy, kde se setkává s dávným přítelem z dětství Alfrédem…

————————————————————————

Věříte na osud a sílu čísel? Také si myslíte, že nic nemusí být jen náhoda? Pak je tu pro vás kniha z pera české autorky, která vychází v nakladatelství MOBA!

Sedmého sedmý

Autorka: Jaroslava Černá
Počet stran: 224
Formát: 120 x 200
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-243-5227-5

Přečtěte si více o knize Sedmého sedmý

Klára si na Nový rok uvědomí, že letos oslaví její mladší dcera Simonka sedmé narozeniny. V té chvíli na ni dolehne dosud skrytý, potlačovaný strach. Vzpomene si, co se stalo sedmého července v roce, kdy bylo sedm let jejich starší dcerce, a jako útržek vzpomínky z dětství se jí vybaví prožitá bolest a ztráta v jejích vlastních sedmi letech. Pronásleduje její rodinu neznámá kletba?

————————————————————————

Patříte mezi příznivce literatury pro ženy? Hledali jste rady v nějakých příručkách? Jaká kniha se zde uvedených vás zaujala?

Využijte šanci a zkuste si všechny tyto knihy
vydražit v našich aukcích!

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNeplodnost
Útok imunity, 2., aktualizované a doplněné vydání

Ulčová – Gallová, Zdenka, Lošan - Petr

Grada, 2013

zobrazit info o knizeHedvika

Šiander, Hana Rebeka

Deus, 2012

zobrazit info o knizeSedmého sedmý

Černá, Jaroslava

Moravská Bastei MOBA, 2013

zobrazit info o knizeMatky

Rankov, Pavol

Host, 2013

zobrazit info o knizeProč se mnou nemluvíš?!

Novák - Tomáš

Grada, 2013

zobrazit info o knizePuberťačka - takovou byste nechtěli ani zadarmo

Maier - Anja

Práh, 2013

zobrazit info o knizeJak přežít těhotenství

Hurdová, Veronika

Brána, 2013

Knižní tipy: Čtení (nejen) pro ženy s poučením - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Alena Badinová ABA napsal:

    No, po pravdě moc „příručky“ v oblibě nemám. Ale ráda čtu zkušenosti jiných, jako například je Puberťačka z nabídky. Zajímavý pohled na věc může poskytnout i román Matky nebo Hedvika.

Napsat komentář