Klub Klikařů potřetí v akci

bitva_v_podzemi
Milovníci dobrodružných příběhů by si neměli nechat ujít nový díl série Klub klikařů. Tři přátelé – Jirka, Šárka a Lukáš – společně dokázali zabránit několika katastrofám. Jenže jak dopadne jejich setkání se starými nepřáteli?

Kamarádi z Klubu Klikařů mohou být spokojení. Už dvakrát zabránili katastrofě, která se řítila na město, a při pohledu na katedrálu svatého Bartoloměje zalitou sluncem se všechno zdá být v pořádku. Nic ale není tak daleko od pravdy. Právě mezi zdmi této prastaré plzeňské dominanty totiž dřímá zlo. Šárka tu náhodou natrefí na pana Nowotného, a když zjistí, kdo je jeho pravá ruka, ochromí ji strach. Staří nepřátelé se vracejí a jsou silnější než kdy dřív. Lukáš, Jirka a Šárka proto musí znovu vyrazit po jejich stopách, které vedou do labyrintu chodeb ukrytých hluboko pod městem.

Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Autor: Vít Martin Matějka
Ilustrátor: Jaroslav Kratochvíl

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-253-6677-6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Klub Klikařů 3 vydalo nakladatelství Fragment.

Doporučujeme

Přečtěte si také první dva díly série Klub klikařů:

Ukázka z knihy

Polední slunce se letními paprsky opíralo do Plzně. Šárka seděla na lavičce před chatou a netrpělivě vyhlížela Jirku s Lukášem. Kluci ji štvali. Nepřišlo jí, že situaci berou dostatečně vážně. Jako by jí snad ani nevěřili, že viděla Nowotného, jak něco plánuje s tím potetovaným Blonďákem. Kombinace těch dvou slibovala pořádný průšvih.
Konečně se na konci cesty vylouply dvě postavy na kole.
„No, kde jste?“ udeřila na ně Šárka bez pozdravu, jakmile kluci zastavili před brankou.
„Taky tě zdravíme,“ ušklíbl se v odpověď Lukáš.
„Máte skoro hodinu zpoždění,“ vyčítala jim dál dívka.
„Jen klid. Jsme tady ne?“
„Pozdě.“ (str. 30)

Stáhněte si celou ukázku.

O autorovi

Vít Martin Matějka se narodil v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Jeho prvotinou je Boj o Krkavec – první díl dobrodružné série Klub Klikařů.

Zdroj informací: nakladatelství Fragment


Nakladatelství Fragment se zaměřujeme zejména na knihy pro děti a mládež, leporela, slovníky, učebnice a turistické průvodce. Mezi vydané bestsellery patří ERAGON, Letopisy Narnie či Maturita v kostce. Produkce se pyšní díly Václava Čtvrtka, Zdeňka Svěráka nebo Pavla Kantorka.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Klikařů – Bitva v podzemí

Matějka, Vít Martin

Fragment, 2024

Napsat komentář