Novinka pro milovníky foglarovek

klub klikaru
Novinka pro mladé čtenáře nabídne dobrodružný a napínavý příběh party kamarádů. Kniha z pera českého autora osloví určitě široké spektrum čtenářů, ale zaujmout by mohla i dříve narozené ročníky, které mají zálibu v původních foglarovkách.

Dobrodružný příběh party kamarádů nejen pro fanoušky foglarovek.
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní. Kdysi býval oblíbeným cílem výletů, ale teď tam nikdo nesmí. Přesto není opuštěný. Z Krkavce často sjíždí tajemný bílý mercedes s muži, kteří po něčem pátrají. Podezřelé dění kolem kopce svede dohromady partu spolužáků: nadšeného bikera Lukáše, do historie zažraného Jirku a charismatickou Šárku. Dokážou se společně postavit hrozbě, která se na celé město řítí?

Klub Klikařů – Boj o Krkavec

Autor: Vít Martin Matějka
Ilustrátor: Jaroslav Kratochvíl

Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-253-5801-6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Klub Klikařů – Boj o Krkavec vydalo nakladatelství Fragment.

Ukázka z knihy

 ukazka 2 (2)ukazka 2 (3)

Můžete si prolistovat kompletní ukázku.

O autorovi

Vít Martin Matějka se narodil se v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Boj o Krkavec je jeho prvotina.

Zdroj informací: nakladatelství Fragment


Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství Fragment. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Klikařů – Boj o Krkavec

Matějka, Vít Martin

Fragment, 2022

Napsat komentář