Zasoutěžte si o nový případ Kate Marshallové

Dablova_cesta-nahled
Při kempování v přírodě se ztratil malý chlapec. Je to již jedenáct let a jeho babička stále neví, co se stalo. Osloví proto Kate Marshallovou, aby jí pomohla nalézt odpověď. Kate s Tristanem se pustí do pátrání, ovšem to, co odhalí, je děsivější, než si lze vůbec představit…

Osudné táboření

Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou. Ta jí vypráví srdcervoucí příběh, jak se před jedenácti lety během táboření na místě zvaném Ďáblova cesta ztratil její tříletý vnuk Charlie.
Kate, ještě otřesená z toho, že se málem utopila, souhlasí, že se s Tristanem Harperem případu ujmou a pokusí se zjistit, co se tehdy mohlo stát. Když se Kateina a Tristanova detektivní agentura začne událostmi té osudné noci zabývat, zjistí, že Jean má problematickou minulost, a navíc jim neříká úplnou pravdu.
Co se tehdy na Ďáblově cestě uprostřed vřesovišť a bažin stalo? Byl Charlie unesen? Nebo spadl do řeky, která mizí v Ďáblově rokli?
Když Kate a Tristan zjistí, že sociální pracovnice, která se tehdy o Jean a její dceru Becky zajímala, byla nalezena brutálně zavražděná krátce poté, co Charlie zmizel, budou muset přehodnotit vše, co si do té doby o případu mysleli…

Ďáblova cesta

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2023
ISBN: 978-80-271-3686-5

 

Přečtěte si více o knize Ďáblova cesta, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis a přečtěte si ukázku z knihy.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

Ukázka z knihy

Tristan, stále rozkročený na mříži, vytáhl z kapsy účet a složil z něj malou papírovou vlaštovku. Rozmáchl se a vlaštovka se snesla dolů a přistála na stojaté vodě na okraji tůně. Tam se chvíli vznášela, než ji zachytil vířící proud. Sledovali, jak se otáčí proti směru hodinových ručiček stále rychleji, když ji voda táhla do středu. Nakonec se proměnila v rozmazanou šmouhu a zmizela v černé díře.
Kate myslela na Charlieho. Kdyby se sám zatoulal až sem, mohl by přelézt mříž a spadnout do tůně? Sjel do jímky a už ho nikdy nikdo neviděl? V chladné tmavé rokli se zachvěla.

O autorovi

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku se svým manželem Jánem. Jeho prvního thrilleru, Dívky v ledu, se v zahraničí již prodaly více než dva miliony výtisků, byl označen jako The Wall Street Journal a USA Today bestseller a práva byla prodána do devětadvaceti jazyků. The Girl in the Ice (Dívka v ledu) je první díl poutavé série s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou. I jeho další pokračování Night Stalker (Noční lov), Dark Water (Temné hlubiny), Last Breath (Do posledního dechu), Cold Blood (Chladnokrevně) a Deadly Secrets (Smrtící tajnosti) se drží na předních příčkách nejprodávanějších knih.
Poté Robert Bryndza představil novou sérii případů s vyšetřovatelkou Kate Marshallovou, pro kterou připravil zapeklité případy v knihách Kanibal z Nine Elms, Mlha nad Shadow Sands a Propast smrti. Po třech případech Kate Marshallové a jejího asistenta Tristana Harpera se Robert rozhodl vrátit zpět k oblíbené Erice Fosterové a jejímu týmu a připravil jim střetnutí se záludným vrahem v knize Osudné svědectví. Kromě těchto dvou sérií je taktéž autorem romanticky a humorně laděných zahraničních bestsellerů.

(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

Vyhrajte knihu Ďáblova cesta

Robert Bryndza se po románu z cyklu s Erikou Fosterovou opět vrátil k práci na své druhé bestsellerové sérii s Kate Marshallovou. Na rozdíl od Eriky již není aktivní policistkou, ale spolu s kolegou Tristanem se jako soukromí detektivové nechávají najímat. Není tedy nic překvapivého, když ji v nemocnici osloví žena, která si přeje zjistit, co se před jedenácti lety stalo jejímu tříletému vnukovi. Otázkou však je, kam takové pátrání Kate a Tristana zavede.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ďáblova cesta vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Řecké štěstí
probíhá od 25. dubna do 8. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Ďáblova cesta

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeĎáblova cesta

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář