Získejte balíček tří knih z nakladatelství Gnóm

gnom-balicek-perex
Máte rádi příběhy, ze kterých na vás dýchne temná atmosféra i napětí a navíc obsahují prvky fantasy? V tom případě vás nabídka nakladatelství Gnóm! nadchne. A hned o tři tituly si můžete také zasoutěžit.

Černá hora

Bývalý mafiánský zabiják Izajáš Coleridge se stal soukromým detektivem. Vyšetřování brutální vraždy vymahače dluhů Harolda Leea ho zavede na stopu krutého, záhadného nepřítele s temnou minulostí…

Autor: Laird Barron

Vydalo: nakladatelství Gnóm!
Překlad: Jakub Němeček
Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2022
ISBN: 978-80-88299-27-1

Přečtěte si více o knize Černá hora a nezapomeňte ani na naši recenzi.

 

Sacculina

Malý rybářský člun, podivný kapitán a čtyři muži, kteří si chtějí užít výlet na moře, aby oslavili, že se jeden z nich právě vrátil z vězení. V hlubinách moře se však skrývají dosud nepoznané hrůzy…

Autor: Philip Fracassi

Vydalo: nakladatelství Gnóm!
Překlad: Jakub Němeček
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2022
ISBN: 978-80-88299-24-0

Přečtěte si více o knize Sacculina nebo naši recenzi.

 

Stopa blesku

Po potopě vstoupily do světa Navahů staré mýtické bytosti. Maggie, bojovnice obdařená klanovými silami, pátrá po mocném čaroději tvořícím netvory. Stopa však vede k polobožskému hrdinovi Neizghánímu…

Autorka: Rebecca Roanhorse

Vydalo: nakladatelství Gnóm!
Překlad: Jakub Němeček
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-88299-17-2

Přečtěte si o knize Stopa blesku a nezapomeňte také na naši recenzi.

Všechny knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Gnóm!

Nakladatelství Gnóm! vzniklo roku 2016 a zabývá se vydáváním žánrové literatury (science fiction, horor, fantasy). Knihy pod značkou Gnóm! jsou poměrně luxusně zpracované a nabízejí kromě zábavy i určitý filozofický přesah. V roce 2018 vznikla v rámci nakladatelství ještě edice Pulp Robot, v níž vychází knížky levnější a zaměřené hlavně na to, aby poskytly čtenáři kvalitní únik z reality všedních dnů.

 

Vyhrajte balíček knih z nakladatelství Gnóm

Izajáš Coleridge pouští do vyšetřování brutální vraždy vymahače dluhů, rybářský člun s pěti muži na palubě vyplouvá na moře a bojovnice Maggie chce zastavit čaroděje tvořícího netvory. Do kterého z příběhů se začtete jako první, je pouze na vás, v balíčku od nakladatelství Gnóm! na vás totiž čekají všechny tři!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Gnóm! vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát balíček těchto titulů: Černá hora, Sacculina a Stopa blesku. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o balíček knih z nakladatelství Gnóm
probíhá od 30. listopadu do 13. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČerná hora

Barron, Laird

Nakladatelství Gnóm!, 2022

zobrazit info o knizeSacculina

Fracassi, Philip

Nakladatelství Gnóm!, 2022

zobrazit info o knizeStopa blesku

Roanhorse, Rebecca

Nakladatelství Gnóm!, 2022

Napsat komentář