Zasoutěžte si o souboj pistolníka s tajemnými „vlky“

temna-vez-vlci-z-cally-audiokniha-perex
Poslední pistolník Roland a jeho společníci jsou zpět na stezce Paprsku a odhodlaně po ní postupují k Temné věži. Netuší však, že je čeká další zdržení kvůli vesničanům z Cally, kteří žádají o pomoc. A pistolníci z Eldova rodu takové žádosti neodmítají…

Žádost, která se neodmítá

V tomto díle se Ronald i se svou Ka-tet opět vydává na cestu za Temnou věží. Překvapí je ale vesničané z nedaleké Cally a požádají je o pomoc. O pistolnících z rodu Eldova je totiž známo, že žádost o pomoc neodmítají. Vesnici sužují nájezdy „vlků“, které se konají každých 21 let. Při těchto nájezdech vlci vždy unesou od jednoho ze všech dvojčat, kterých se v Calle rodí požehnaně. Roland zjistí, že farář z vesnice pod podlahou schovává Černou třináctku. K tomu všemu si čas dělá, co chce. Dny už nebývají tak dlouhé jako předtím, a i malé zdržení může zmařit putování za Temnou věží.

 

Vlci z Cally

Autor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 27 hodin 16 minut
Vydáno: 8/2021

Přečtěte si více o audioknize Vlci z Cally, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku nebo přečíst naši recenzi knižní předlohy.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Proslulý americký autor Stephen King (*1947) začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Vlci z Cally

Nedaleko cesty k Temné věži leží Calla, kterou již několik generací sužují tajemní vlci. Každých 21 let se přiřítí do vesnice, aby vzali jedno dítě ze všech narozených dvojčat. To se sice později vrátí, ale stane se z něj mentálně zaostalý, nemocný a brzy umírající Šmejd. V Calle se až na výjimky rodí pouze dvojčata, a tak téměř každý už přišel o sourozence, proto jsou obyvatelé zoufalí. Když se dozví, že v okolí se pohybuje Pistolník z Eldova rodu, o kterém je známo, že žádosti o pomoc neodmítá, neváhají do něj vložit veškeré naděje – smečka vlků se totiž opět chystá vyrazit. Zachová se Roland jako správný pistolník, přestože nemá času nazbyt a i malé zdržení může zmařit putování za Temnou věží?

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Vlci z Cally vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Vlci z Cally
probíhá od 15. do 28. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Vlci z Cally

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVlci z Cally
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2020

Napsat komentář