Východní inspirace

Tipy_S knihou za sebezdokonalenim
Dnešní esoterické tipy vás vezmou na cestu do různých časoprostorů, seznámí vás s energetickými centry v lidském těle a ukážou, jak si udržet pocit štěstí.

O věcech mezi nebem a zemí se dočtete v knížce Putování časoprostorem, která je psaná formou osobního příběhu. Spojte se s rozličnými světy spolu s autorkou Ivonou Antalii.

Putování časoprostorem

Autorka: Ivona Antalii

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 137×207 mm
ISBN: 978-80-8111-594-3
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Putování časoprostorem vydalo nakladatelství Noxi.

Zajímají vás věci mezi nebem a zemí či se rádi noříte do příběhu, ve kterém se částečně poznáváte? Pokud ano, tak toto je kniha pro vás. Je psaná formou osobního příběhu, který prostupuje různými časoprostory, prolíná se s minulými životy i paralelními světy. Navštívíte Atlantidu, Egypt, prastaré civilizace, světy minulé i budoucí, a to nejen na naší planetě, ale i ve vzdáleném vesmíru. Ponoříte se do vzniku všeho, spojíte se s různými světy, dojdete k mnohým „aha“ momentům, dozvíte se velké množství obohacujících informací, inspirujete se. Skrze příběh, který odkrývá nejen dávná moudra, ale i různé bolesti, se otevřou i vaše zranění. Může tak dojít k uvolnění, prožití, pochopení, přijetí, zacelení a uzdravení. Příběh nabízí různé varianty a úhly pohledu. Začnete vnímat multidimenzionálně. Aktivují se vaše vzpomínky, otevřete se moudrosti své bytosti a nastoupíte na mnoho nových cest. Příběh otevírá, aktivuje, léčí, inspiruje, spojuje… Najdete v něm kapitoly o dávných civilizacích, zasvěceních, duchovních dvojčatech, slunečních a vodních bytostech, krystalech, chrámech, portálech, křišťálových lebkách, živlech a mnohém dalším. Vše vám do sebe dokonale zaklapne.

 

Ukázka z knihy

Po smrti maminky jsem se začala v roce 2005 obrovskou rychlostí probouzet. Vše, co jsem do té doby nevnímala, nyní ke mně začalo s velkou intenzitou přicházet.
Smrt blízkého milovaného člověka ve mně otevřela ohromnou bolest. Tak velkou, že jsem v tu chvíli měla pocit, že nechci dále žít.
Vyplavovalo se velké množství emocí.
Ta bolest byla tak silná, že mě vystřelila z těla. Já, věcmi mezi Nebem a Zemí nepolíbená, jsem najednou začala vnímat úplně jiný svět. Viděla jsem, že mám auru, čakry, cítila jsem energie, začala vnímat minulé či paralelní životy.
V mé bytosti se velmi silně začaly aktivovat vzpomínky, dávná zasvěcení, moudra, talenty a schopnosti. (str. 14)

 

O autorce

Zlomový rok v životě Ivony Antalii nastal roku 2005, kdy jí zemřela maminka. Najednou začala více vnímat svou duši, různé vize a tzv. minulé životy. Nechodila na žádné semináře ani se nezajímala o „ezoteriku“. Věděla, že má své vize předávat formou inspirace dál, ale bránila se tomu, protože byla šťastná v práci, kterou právě vykonávala. Jenže z té ji vyhodili. V roce 2013 si založila živnost, vytvořila webové a FB stránky a začala psát semináře tvořené na základě osobních prožitků. Později byla zvána k rozhovorům pro internetové televize, rádia i do časopisů. Mohli jste ji vidět např. ve Skutečném životě nebo na Cestách k sobě. Stále píše, tvoří, nahrává na YouTube své články a meditace. Více informací najdete přímo v knize Putování časoprostorem.

————————————————

Mistr Osho se ve své nové knize O čakrách zaměřuje na sedm základních čaker a jejich vliv na člověka. Přečtěte si o tělesných energiích a obohaťte se o zajímavé poznatky.

O čakrách

Sedm center životní energie: Tajemství jógy a tantry
Autor: Osho
Přeložila: Jana Žlábková

Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Formát: 143×205 mm
ISBN: 978-80-7593-324-9
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu O čakrách vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Člověk je sedmibarevná duha. Těmito slovy uvádí mistr Osho svou promluvu o energetických centrech v lidském těle nazývaných čakry a o jejich vlivu na život člověka. Velmi detailně se zaměřuje na sedm základních čaker a na sedm různých těl nacházejících se v sedmi rovinách lidského bytí. Svým osobitým a poutavým způsobem odhaluje jejich tajemství a ukazuje, jaké překážky se skrývají na cestě k jejich poznání. Zároveň se soustředí na práci s fyzickým tělem, na tradiční metody jeho pročišťování a také na různé pohledy dnešní vědy na tuto otázku. Osho nenabízí přesně danou nauku, nevymýšlí definice a nevytváří žádnou doktrínu – předkládá poznatky o tělesných energií a především zdůrazňuje, že to nejdůležitější je osobní prožitek.

 

O autorovi

Oshovo učení nelze zařadit do žádné přesně vymezené kategorie, neboť se zabývá jak individuálním hledáním smyslu života, tak naléhavými společenskými a politickými problémy, před nimiž dnes stojí naše společnost. Jeho knihy nejsou jím psané, ale jsou to přepisy audio- a videonahrávek z jeho improvizovaných hovorů obracejících se k mezinárodnímu publiku během posledních pětatřiceti let. Londýnský deník Sunday Times označil Osha za jednoho z „tisícovky tvůrců dvacátého století“ a americký autor Tom Robbins za „nejnebezpečnějšího člověka po Ježíši Kristu“.
Osho řekl o své práci, že se snaží vytvořit podmínky pro zrození nového druhu člověka. Tohoto nového člověka často charakterizoval jako „Buddhu Zorbu“, jenž je schopen užívat si světských rozkoší jako Řek Zorba a zároveň tichého klidu Gautamy Buddhy. Ústředním motivem obsaženým v celém jeho díle je vize, do níž je zahrnuta jak věčná moudrost Východu, tak nejvyšší potenciál západní vědy a technologie.
Osho je známý také svým revolučním příspěvkem k učení o vnitřní transformaci a jeho přístup k meditaci reaguje na zrychlené tempo moderního života. Cílem jeho unikátních „aktivních meditací“ je odstranění nahromaděného tělesného a psychického stresu, což je nezbytný předpoklad dosažení uvolněného stavu meditace osvobozeného od těkající mysli. Osho je autorem knih Tantrická transformace, Nebojte se tmy, Tady a teď, Hledání ad.

Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA

————————————————

Pocit štěstí je skvělá věc. Jak si ho ale udržet? S tím ochotně poradí expert na šťastný život Will Bowen ve svém inspirativním díle Příběhy štěstí.

Příběhy štěstí

Inspirující příběhy, které zvýší hladinu vašeho štěstí
Autor: Will Bowen
Přeložila: Lenka Fořtová
Ilustrovala: Lucie Ernestová

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Formát: 117×167 mm
ISBN: 978-80-7370-600-5
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Příběhy štěstí vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Štěstí je jeden z nejhezčích pocitů na světě. Navíc prospívá našemu psychickému i fyzickému zdraví. V čem je ale jeho tajemství a jak si ho ve svém životě udržet? Will Bowen, mezinárodně uznávaný expert na šťastný život a autor 21denní výzvy Svět bez stížností, ve svých knihách sdílí filozofii šťastného života a nestěžování. Ve svém dlouholetém výzkumu objevil, že pocit štěstí je výsledkem toho, jak uvažujeme, mluvíme a jednáme. Tyto tři složky se spojují a vytváří naše návyky, charakter, a nakonec i osud. A naším nejvyšším osudem je být šťastný! Nechte se inspirovat padesáti skutečnými příběhy lidí, kteří čelili různým těžkostem, a přesto se rozhodli, navzdory své situaci, dosáhnout štěstí. Šťastní lidé, s nimiž se seznámíte v této knize, jsou více než inspirativní; jsou to velcí učitelé, kteří rozluštili kód ke štěstí a kteří se s vámi o tyto informace rádi a ochotně podělí. Ať už jde o muže, který objevuje štěstí tak, že rozesmává lidi kolem sebe, nebo o ženu, která nachází štěstí díky odpuštění, jejich příběhy plné inspirace vás pobaví, přinesou cenná ponaučení a zaručeně vám zvýší hladinu štěstí v krvi.

 

Ukázka z knihy

Tmavomodrá dodávka hladce zaplula na prázdné místo na parkovišti. Řidič se zhluboka nadechl a zhasl světla. Motor nechal běžet na volnoběh a spolu se svou spolujezdkyní zůstali tiše sedět ve tmě.
„Jsi si jistá, že je to to správné místo?“ zeptal se.
„Myslím, že ano,“ odpověděla a ustrašeně se rozhlédla kolem.
To místo nevybrala náhodně. I načasování bylo promyšlené. Všechno pečlivě a přesně vybrali a naplánovali předem tak, aby to mělo maximální dopad – rušný obchod s potravinami uprostřed města během odpolední nákupní špičky, kdy se lidé vrací z práce. (str. 13)

 

O autorovi

Will Bowen vybudoval úspěšnou kariéru v oblasti prodeje médií a pojištění. V roce 2003 se stal pastorem. Objevil se ve stovkách televizních a rozhlasových rozhovorů po celém světě. Příběhy o něm a hnutí, které vytvořil, byly publikovány ve více než 200 časopisech a novinách. Dnes přednáší a pomáhá lidem porozumět pasti stěžování si a ukazuje, jak tento návyk překonat. Mezi jeho knihy patří např. Svět bez stížností, Vztahy bez stížností či Šťastný život. Více informací najdete na nestezujsi.cz.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Zaujaly vás naše dnešní tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePutování časoprostorem

Antalii, Ivona

Noxi, 2021

zobrazit info o knizeO čakrách
Sedm center životní energie: Tajemství jógy a tantry

Osho

Pavel Dobrovský – BETA, 2021

zobrazit info o knizePříběhy štěstí
Inspirující příběhy, které zvýší hladinu vašeho štěstí

Bowen, Will

Synergie Publishing SE, 2021

Napsat komentář