Zasoutěžte si o výpravu na pomoc Horácovi

cisar-nihon-dzinu-perex
Horác byl před několika měsíci vyslán ke dvoru císaře Nihon-džinu, a přestože by se jako vyslanec neměl vměšovat do vnitřních záležitostí, rozhodne se po vypuknutí povstání v zemi zůstat. Evanlyn o něj má starost, proto se mu s ostatními vydává na pomoc.

Povstání sendžiů

Horác by vyslán jako zvláštní posel do sídla císaře. Jeho válečná mise začala již před několika měsíci, a Horác se měl dávno vrátit zpět, ale dosud nepřijel a neposlal o své situaci ani jednu zprávu. Horác je velmi schopný a dokáže se sám o sebe postarat, ale jeho přátelé se přesto nedokážou zbavit obav o jeho bezpečí. Jejich neklid ještě zvýší zvěsti o povstání kruté sekty sendžiů vyvolané zrádným dvořanem. Chtějí svrhnout právoplatného vládce země.

Evanlyn už nechce dál nečinně čekat a spolu s Haltem, Alyss a Willem se vydávají na cestu, rozhodnuti pomoci svému příteli Horácovi a zjistit, co se v Nihon-džinu děje. Horác je však do vnitřní politiky zapletený více než by čekali a teď musí spolu s Willem čelit vysoce vycvičené sektě sendžiů. Evanlyn a Alyss přestanou řešit své malicherné spory a společně se vydávají požádat o pomoc pro císaře divoké bojovníky z hor na severu.

 

Císař Nihon-Džinu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 14 hodin 40 minut
Vydáno: 9/2021

Přečtěte si více o audioknize Císař Nihon-Džinu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Císař Nihon-Džinu

V Nihon-džinu vypuklo povstání a Horác, přestože by neměl, se rozhodl zůstat a bojovat po boku svrženého císaře za jeho práva. Evanlyn, která o něm od jeho odjezdu nedostala žádnou zprávu, se o puči dozvídá a neváhá ani chvíli. S Willem, Alyss a Haltem se Horácovi vydává na pomoc. Najít k sobě dostatek mužů, kteří by dokázali čelit dokonale vycvičeným sendžiům, ale nebude jednoduché. Poslechněte si v desátém pokračování série Hraničářův učeň, zda se to výpravě z Araluenu podaří.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Císař Nihon-Džinu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Císař Nihon-Džinu
probíhá od 22. října do 4. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Císař Nihon-Džinu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCísař Nihon-Džinu
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář