Vaříme zdravě

Tipy_Mami mam hlad_Eat Race Win
Dnes budeme vařit zdravě, chutně a snadno pro děti do jednoho roku a také pro vytrvalostní sportovce. A s mírnými úpravami se z pokrmů stanou jídla vhodná pro celou vaši rodinu.

Máte malé dítě a lámete si hlavu s tím, co dobrého a zdravého mu nabídnout k jídlu? Pak vás potěší nápady Jany Šmíd Winterové, která přichází s kuchařkou Mami, mám hlad. Najdete v ní plno úžasných receptů na pokrmy pro děti do jednoho roku. Lze je přitom dochutit a nasytit jimi celou rodinu.

Mami, mám hlad

Recepty pro děti do jednoho roku
Autorka: Jana Šmíd Winterová

Počet stran: 168
Vazba: vázaná
Formát: 168×218 mm
ISBN: 978-80-271-1703-1
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Mami, mám hlad vydalo nakladatelství Grada v edici Pro rodiče.

Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? Tato kniha vás provede pestrým světem příkrmů pro děti do jednoho roku. Najdete zde rady, jak na rychlé a zdravé vaření z běžně dostupných surovin, i autorčiny zkušenosti s přípravou jídel pro malé dítě. Recepty jsou přehledně uspořádány podle věku dítěte a většina z nich je navíc doplněna o tipy na dochucení jídla, aby si pochutnala rovnou celá rodina. Ušetříte díky tomu cenný čas, který můžete místo v kuchyni strávit se svým děťátkem!

 

Ukázka z knihy

Mami mam hlad_ukazka

Prolistujte si celou ukázku.

 

Edice Pro rodiče

V edici Pro rodiče vyšla řada užitečných knih o dětské výživě, sourozeneckých vztazích, výchově a dalších záležitostech. Doporučujeme např. Jídelníček kojenců a malých dětí, Jdeme mezi dětiJak rozvíjet pohyb, emoce a smyslyMáme dítě s ADHD aj.

 

Nakladatelství Grada

gradaKnihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

————————————————

Kuchařka Eat Race Win od Hannah Grantové a Stacy Simsové by neměla chybět v kuchyni žádného vytrvalostního sportovce. Díky ní si budou moci uvařit snadná a zdravá jídla, která jim navíc pomohou dosáhnout nejlepších výkonů.

Eat Race Win

Kuchařka pro vytrvalostní sportovce
Autorky: Hannah Grantová, Dr. Stacy Simsová, Ph.D.
Přeložila: Jana Dušková

Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Formát: 210×278 mm
ISBN: 978-80-7428-383-3
Doporučená cena: 999 Kč

Knihu Eat Race Win vydalo nakladatelství Plot v edici Prostřeno.

Po úspěchu Kuchařky Grand Tour přichází Hannah Grantová s novou výživovou biblí na celý rok, která je nezbytností pro všechny vytrvalostní sportovce. Tisíce lidí po celém světě chválí její snadné, ale přitom zdravé a chutné recepty. Ve spolupráci s fyzioložkou dr. Stacy Simsovou, Ph.D., Hannah vytvořila knihu EAT RACE WIN – moderní klasickou kuchařku sportovní výživy a hydratace, která pomáhá sportovcům v jejich tréninkových programech. Vyjma receptů a zásad sportovní výživy najdete v knize i jedinečné rozhovory se špičkami vytrvalostního sportu a odborníky na výživu – Romanem Kreuzigerem, Peterem Saganem, Gwen Jorgensenovou, Michaelem Valgrenem Andersenem, Teamem Novo Nordisk a Kristofferem Glavindem Kjaerem – a předmluvu od Grega LeMonda. Chutné a lákavé pokrmy z této kuchařky jsou vyladěné k optimalizaci vaší fyzické kondice a vám pomohou dosahovat špičkových výkonů.

 

Ukázka z knihy

Eat Race Win_ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

Hannah Grantová

Hannah Grantová se narodila roku 1982 v Dánsku. Po roce u Dánského královského námořnictva vstoupila roku 2003 na kulinářský institut v Kodani, kde si začala plnit sen: kombinovat kreativní dovednosti a vaření s cestováním. Časem získala mnoho kulinářských zkušeností ze světa výkonnostní výživy, které jí umožnily projezdit celý svět. Nadále se nadšeně věnuje workshopům, pokročilým seminářům, televizní show a dalším projektům.

 

Stacy Simsová

Dr. Stacy Simsová se narodila v USA, vyrůstala v Nizozemsku a v San Francisku. Získala titul Ph.D. v Otagu a absolvovala postgraduální studium na Stanfordu, ale nakonec se usadila na Novém Zélandu se svým manželem a malou dcerkou. Přitom celou dobu na elitní úrovni závodila na kole. Její zkušenosti s výživou a fyziologií pocházejí z vlastních výzkumů i osobních zkušeností v pelotonu, na závodech Ironman a Xterra, ale i ze spolupráce s nejrůznějšími olympioniky a profesionálními sportovci.

Informace o autorkách byly čerpány z knižní ukázky.

 

Nakladatelství Plot

Nakladatelství PLOT vydává knihy o psech, strašidlech, historii nebo pověstech a o spoustě dalších věcí, které baví tamní redaktory i samotné čtenáře.

Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete další knihy za skvělé ceny.

Zaujaly vás tipy na zdravé recepty? Napište nám svůj názor.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEat Race Win
Kuchařka pro vytrvalostní sportovce

Grantová, Hanah - Simsová, Stacy

Plot, 2020

zobrazit info o knizeMami, mám hlad
Recepty pro děti do jednoho roku

Winterová, Jana Šmíd

Grada, 2021

Napsat komentář