Do nového roku zvesela

opraski-2021
Pojďte si s námi zpříjemnit další rok novým kalendářem ze všem známé série Opráski sčeskí historje. Každý měsíc se pobavíme s figurkami z českých dějin a alespoň na chvíli zapomeneme, že pro nadcházející rok nemáme zrovna optimistické vyhlídky.

Také si rok 2021 nedokážete představit bez kalendáře komixu Opráski sčeskí historje? Krásný nástěnný měsíční kalendář je po rozložení velký 300×600 mm a najdete v něm na každý měsíc jeden oprásek a kalendárium. Pokud nejsou políčka zaplněna nějakou z historických událostí, můžete si do nich připsat i vlastní poznámky. S opráskovým kalendářem budete v obraze a nepřehlédnete významné události české i světové historie. A jako „bonuz“ se ještě pobavíte! …and i think that’s beautiful.

Opráski 2021

Autor: jaz

Počet stran: 24
Vazba: sešit
Formát: 300×300 mm
ISBN: 859-404-924-067-8
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Opráski 2021 vydalo nakladatelství Grada.

 

Doporučujeme

Připomeňte si další knihy zachycující české dějiny zábavnou formou:

          

          


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOpráski 2021

jaz

Grada, 2020

Do nového roku zvesela - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ilasan napsal:

    Mnoho štěstí a hlavně zdraví všem v novém roce

Napsat komentář