Získejte knížku pro všechny malé milovníky koček

proc-kocky-splhaji-po-zaclonach-perex
Máte doma malého milovníka koček? V tom případě ho jistě potěšíte knihou, díky které se stane malým expertem na tyto chlupaté mazlíčky. Najdete v ní spoustu zajímavostí a dozvíte se, co všechno kočky umí a vy jste to dosud možná netušili.

Tajemství ze svět koček

Lidé chovají kočky jako domácí mazlíčky už více než tři a půl tisíce let, ale v blízkosti člověka se tito tvorové drží už dobrých devět tisíc let. Vědci odhadují, že na světě dnes žije okolo jedné miliardy koček domácích, což znamená jednu kočku na každých osm lidí!

Přečtěte si tuhle knížku a staňte se kočičími experty. Dozvíte se, jaké existují druhy koček, jaké mají zvláštní schopnosti, jak mezi sebou komunikují, jak promlouvají k člověku nebo jakou úlohu hrála tato zvláštní zvířata v historii lidstva.

Tahle knížka potěší všechny milovníky koček, ale zaujme dočista každého!

 

Proč kočky šplhají po záclonách?

Autorka: Lily Snowden-Fineová

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Nick Crumpton
Počet stran: 48
Vazba: pevná
Vydáno: 7/2020
ISBN: 978-80-88344-09-4

Přečtěte si více o knize Proč kočky šplhají po záclonách?, kterou do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu Proč kočky šplhají po záclonách?

Kočky žijí v blízkosti lidí už dobrých devět tisíc let a jejich svérázná povaha nás stále nepřestává fascinovat. Možná právě proto jsou milovanými členy mnoha domácností a jejich jemné kožíšky a měkké tiché tlapky mají řadu obdivovatelů. Pokud mezi jejich fanoušky patří i vaše ratolesti, můžete je nyní potěšit knihou, která zaujme každého milovníka koček. Jakými zvláštními schopnostmi tito domácí mazlíčci oplývají, jak mezi sebou komunikují a kolik různých plemen vůbec existuje? Nejen to se dozvíte během čtení.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Proč kočky šplhají po záclonách? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Proč kočky šplhají po záclonách?
probíhá od 8. do 21. září 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Proč kočky šplhají po záclonách?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProč kočky šplhají po záclonách?

Snowden-Fineová, Lily

EllaaMax, 2020

Napsat komentář