Jak pečovat o rostliny?

Aby vas rostliny milovaly_uvodni
Naučte se správně starat o své pokojové rostliny – tak, aby vám vaši lásku vracely a proměnily váš byt v útulný domov. Nevíte-li, jak začít, poraďte se s novou knížkou od zkušené podnikatelky Summer Oakes.

Jakmile začnete pečovat o rostliny, naučíte se lépe starat i sami o sebe, své blízké i naši planetu. Vydejte se do světa rostlin a objevte, jak si můžete začít vytvářet svůj vlastní zelený koutek – a to jak doma, tak v mysli a v srdci. Díky této inspirativní příručce získáte zcela nový vztah k rostlinám kolem sebe a naučíte se:

  • zastavit se a věnovat pozornost rostlinám ve svém okolí, dokonce i těm, které odvážně klíčí v prasklých chodnících,
  • věřit, že rostliny jsou něčím víc než jen pěknou dekorací,
  • pohlížet na svět z perspektivy zástupců rostlinné říše a přemýšlet o udržitelnosti,
  • posloužit rostlinám tím, že poznáte, které druhy se hodí do vaší domácnosti, a vytvoříte pro ně přirozený biotop (bonus: ani jedna rostlina vám neuhyne!).

 

Aby vás rostliny milovaly

Vypěstujte si zelenou oázu doma i ve svém srdci
Autorka: Summer Oakes
Přeložila: Vendula Hlavová

Počet stran: 204
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-88316-49-7
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Aby vás rostliny milovaly vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

ukázka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Summer Oakes

Summer Rayne Oakes je environmentální mluvčí a podnikatelka, která se ve své práci soustředí na zdraví, psychickou vyrovnanost a udržitelnost. Založila Homestead Brooklyn, Plant One On Me a Houseplant Masterclass – webovou stránku, týdenní seriál na YouTube a on-line kurz, ve kterém pomáhá znovuobjevovat spojení s přírodou díky kráse rostlin a zahradničení. Je také autorkou knih SugarDetoxMe a Style, Naturally. Psalo se o ní v mnoha médiích, včetně CNNThe New York TimesVanity Fair a Inc. Můžete ji potkat v Brooklynu v její místní komunitní zahradě s její slepičkou Kippee nebo při péči o její vlastní rozlehlou domácí džungli.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Kazda.

 

Doporučujeme

Poznejte i další tajemství přírody s knihami nakladatelství Kazda: LoukaMají chobotnice duši?Srdce včely má pět komor,  Můj první lesVelký průvodce lesemStateční v zahradě aj.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAby vás rostliny milovaly
Vypěstujte si zelenou oázu doma i ve svém srdci

Oakes, Summer Rayne

Kazda, 2020

Napsat komentář