Zasoutěžte si o vstupenku do světa odvážných snílků

odvazne-sny-perex
Načerpejte inspiraci z příběhů třiceti českých sportovců, vynálezců, umělců a dalších slavných osobností a najděte díky nim odvahu jít za svými sny. Cesta na vrchol není nikdy jednoduchá, ale o to větší je radost, když jej dosáhnete.

Odvážné sny, které vedly k úspěchu

Že se dá snít jen po večerech, když se zhasne lampička a peřinu si přitáhneš pod bradu? A nechceš to s námi zkusit jinak? Odhalíme ti jedno velké tajemství. Jestli něco dětská hlavinka doopravdy dokáže, pak odpalovat ohňostroje plné fantazie. Snít můžeš s otevřenýma očima, klidně v pravé poledne, kdekoli a kdykoli se ti zachce. A k čemu že je takové snění dobré? Inu, kdo má trochu kuráže a fištrónu, dokáže své sny jednoho dne proměnit ve velké věci a činy. Nevěříš? Pak se ti dostala do rukou ta nejlepší knížka! Lidé, o nichž si v ní budeme vyprávět, toho totiž dokázali opravdu hodně. A na počátku všeho stály právě jejich odvážné sny.

Přijmi naše pozvání mezi třicítku pozoruhodných osobností české země. Dámy a pánové, které ti představíme, vynikli v nejrůznějších odvětvích lidských činností. Někteří z nich vládli vědě, jiní sportu či umění, a to v rozličných etapách 20. a 21. století. Některé můžeš klidně potkat na ulici, zatímco za jiné už dnes hovoří jejich odkaz. A byly to jejich sny, které v nich zažehly ohníček nadšení, jenž je nakonec dovedl až na vrchol.

Hezky se u poznávání odvážných snílků bav. A nezapomeň na úkoly, které jsme pro tebe připravili. I jejich zásluhou se dozvíš mnoho nového a zajímavého. Jednou možná i o tobě uslyší celý svět!

 

Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem

Autor: Daniel Storch

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Alžběta Burešová, Mariana Francová, Kristýna Košutová
Počet stran: 132
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-87034-90-3

Přečtěte si více o knize Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem, kterou do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem

Mít hlavu v oblacích nemusí být vždy na škodu a třicítka slavných českých osobností 20. a 21. století, se kterou se seznámíte v knize Daniela Storcha, je toho jasným důkazem. I jejich světoznámým vědeckým objevům, sportovním úspěchům či slavným uměleckým dílům předcházely sny, které posloužily jako hnací motor a dovedly tyto osobnosti až na vrchol. Tak neváhejte, začtěte se do jejich příběhů a inspirujte se jimi na své vlastní cestě za slávou.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem
probíhá od 8. do 21. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Odvážné sny – 30 Čechů na cestě za úspěchem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdvážné sny
30 Čechů na cestě za úspěchem

Storch, Daniel

PRESCO GROUP a.s., 2019

Zasoutěžte si o vstupenku do světa odvážných snílků - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hkohoutice napsal:

    Dobrý den, děkuji za výhru, Ok dorazila. Děkuji moc, moc mě to potěšilo a také syna.

Napsat komentář