Historie Tour de France

Pribeh Tour de France
Patříte k fanouškům slavného cyklistického závodu Tour de France? Pak vás určitě zaujme také jeho bohatá historie, o níž si můžete přečíst na stránkách fotografiemi doplněné knihy Příběh Tour de France.

Tour de France (TDF) je všeobecně považována za největší vytrvalostní test ve sportu. Během tří týdnů závodníci ujedou kolem 3500 km, překonají při tom Alpy i Pyreneje a nakonec skončí v Paříži na slavných Champs-Élysées. Tato kniha seznamuje čtenáře se všemi významnými etapami a ročníky historie tohoto závodu, včetně ročníku 2019. Texty, jež doprovází přes 300 velmi zajímavých fotografií, některé z nich až z 19. století, přinášejí příběhy superhvězd a popisy nezapomenutelných momentů z každého období. Příznivce Tour jistě potěší celá řada památek, jako jsou dobové brožury, noviny, plakáty, samolepky a pohlednice.

 

Příběh Tour de France

Autoři: Serge Laget, Luke Edwardes-Evans, Andy McGrath
Přeložil: Michael Talián

Počet stran: 170
Vazba: vázaná
Formát: 250×285 mm
ISBN: 978-80-7529-805-8
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Příběh Tour de France vydalo nakladatelství Slovart v edici Hobby.

 

Ukázka z knihy

Pribeh Tour de France_ukazka1

Prohlédněte si další ukázky.

 

Doporučujeme

Jaké další zajímavé knížky vyšly v edici Hobby nakladatelství Slovart? Třeba Naše děťátko, Fotografování, Vybarvi mě – Divočina nebo Vousáči. A pokud se zajímáte vysloveně o Tour de France, můžete si o tomto závodě přečíst další poutavé knihy, např. Tour de France nebo Příběhy Staré dámy.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběh Tour de France

Laget, Serge – Edwardes-Evans, Luke – McGrath, Andy

Slovart, 2019

Napsat komentář