Holičský rádce moderního džentlmena

Vousaci-perex
Pánové, pečujete rádi o svůj zevnějšek? Pak se pohodlně usaďte, protože následující kniha je určena právě vám. Zjistěte, jaké jsou aktuální holičské trendy, jak si stylově upravit a správně zastřihnout vousy, a mnohem více!

V záležitostech stylu, ať už se jedná o nošení plnovousu, kníru, nebo rozhodnutí chodit hladce vyholen, jde obvykle o osobní volbu jedince, neboť v moderním životě je jen málo oblastí, kde se trvá na přísně omezujícím stylu vousů či účesu. Holičský rádce moderního džentlmena je praktická příručka pro muže, kteří chtějí vypadat co nejlépe. Kniha čerpá z autorových bohatých kulturních zkušeností, jež získal na svých cestách po světě, a obsáhlého studia historických pramenů a nabízí úžasné postřehy získané od nejuznávanějších holičů na světě, lazebnických umělců, vyznavačů stylu a mistrů bradýřského oboru. Kapitán Fawcett vyzdvihuje roky ověřené postupy zdokonalené pro moderní použití a připojuje srozumitelné návody, jak na to. Text prošpikovaný vtipnými postřehy a podnětnými historickými a literárními citáty doplňuje spousta úžasných fotografií. Holičský rádce zevrubně prozkoumává veškeré aspekty vzhledu moderního džentlmena a zamýšlí.

Vousáči

Péče, střihy, trendy
Autor: Captain Peabody Fawcett R.N.
Přeložila: Emilie Harantová

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 197×255 mm
ISBN: 978-80-7529-506-4
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Vousáči vydalo nakladatelství Slovart.

 

Ukázka z knihy

Ukazka-z-knihy-Vousaci-1

Ukazka-z-knihy-Vousaci-2

Prohlédněte si také několik dalších stránek.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVousáči
Péče, střihy, trendy

Fawcett, Captain Peabody

Slovart, 2018

Napsat komentář