Památníček vašeho děťátka

Nase detatko
Čekáte miminko a rádi byste zaznamenali první okamžiky nového života? Uchovejte si ty nejvzácnější chvilky a úspěchy děťátka pomocí památníku s tradičními říkadly. Do knihy můžete vlepovat i fotografie.

První rok vašeho miminka je vzrušující a neopakovatelné období. Zaznamenejte si vzpomínky na zvláštní okamžiky s milovanými, sepište důležité změny a vytvořte památníček prvních úspěchů vašeho děťátka. V knize najdete tradiční říkadla, nechybí ani prostor pro fotografie. Je to jedinečný způsob, jak uchovat vzpomínky na vzácné chvíle.

Ukázka z knihy:

detatko-uk1detatko-uk2

Doporučujeme

Pokud vás zrovna nezaujala přímo tato kniha, můžete si vybrat z řady dalších.

 zobrazit info o knizezobrazit info o knize zobrazit info o knize zobrazit info o knize

Naše děťátko (unisex)

s tradičními dětskými říkankami
Počet stran: 48
Vazba: vázaná
Formát: 245×245 mm
ISBN: 9788075296023
Doporučená cena: 199 Kč

 

Knihu Naše děťátko (unisex) vydalo nakladatelství Slovart.


Nakladatelství Slovart, bylo založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí. Za poslední roky si Nakladatelství Slovart výrazně upevnilo pozici na českém knižním trhu, o jeho knihy je i velký mediální zájem a patří mezi nejvyhledávanější nakladatelství ze strany tuzemských i zahraničních obchodníků, běžných zákazníků i autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaše děťátko (unisex)
s tradičními dětskými říkankami

Slovart, 2018

Napsat komentář