Získejte dobrodružnou cestu stopem po Evropě

prazdniny-v-evrope-s-podpisem-perex
Sníte o tom, že byste projeli celou Evropu a podívali se na všechna zajímavá místa, ale trápí vás nedostatek peněz? V tom případě se můžete vydat na cestu stopem jako Ladislav Zibura! Chybí vám odvaha? Tak si o jeho cestě alespoň přečtěte.

14 000 kilometrů napříč Evropou

prazdniny-v-evrope-s-podpisem-ukazkaMáte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou.

Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou. Ve společnosti svérázných řidičů vyrazíte z Polska přes malebné Pobaltí až za polární kruh a následně z horkých Athén přes divoký Balkán zpátky domů. Objevíte při tom místa, která jste vždycky chtěli navštívit, jen jste o nich dosud nevěděli. Vyslechnete příběhy neobyčejných lidí a přesvědčíte se, že jste se narodili na tom nejrozmanitějším kontinentu světa.

 

Prázdniny v Evropě

Autorská edice s podpisem a pexeso jako dárek

Autor: Ladislav Zibura

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 360
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
EAN: 9788026508892

Přečtěte si více o knize Prázdniny v Evropě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Stopem se dá ujet i tisíc kilometrů denně, nic podobného jsem však neměl v plánu. Zatímco Mirek už byl z Varšavy jistě dávno doma, já se k třetímu dni cesty probudil sotva dvě stě kilometrů od českých hranic – v Poznani.
Bylo už po osmé, ale v ulicích města dosud panovalo ticho ospalého rána. Svátek Božího těla totiž Poláci vydatně oslavovali už v jeho předvečer. Kostely byly dosud zavřené, a tak si předčasný start užili v hospodách a barech, kde Boha chválili především za prodloužený víkend. Návštěvníci zapadlých vináren se stali svědky zázračné přeměny vody ve víno, v jednom z četných karaoke barů se zase mohli dojmout nad písní (What if God Was) One of Us ve zdařilém provedení improvizovaného sboru. Hříšníky, kteří neodešli po první limonádě, pak svou verzí skladby Highway to Hell ztrestala nepříliš talentovaná sólistka. (str. 9)

 

O autorovi

Ladislav Zibura má rád lidi – a právě za lidmi se vydává na svých pěších poutích. Dobrodružné výpravy cizími světy mu přináší neobyčejné zážitky, o které se rád dělí s publikem. Ziburovy knihy (40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty a Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii) i přednášky jsou založeny především na množství humoru a nadsázky, nesou v sobě ale také poselství o síle lidského ducha a dobrotě lidí všude na světě. Čtenáři na jeho knihách oceňují nejen že jsou vtipné, ale také inspirativní.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Prázdniny v Evropě

Objevte malebná místa v různých koutech Evropy, o kterých se v žádném průvodci nedočtete. Abyste se o nich totiž dozvěděli, musíte se zeptat místních obyvatel, a právě to Ladislav Zibura na svých cestách dělá. Tentokrát se vydal napříč naším rozmanitým kontinentem stopem a zažil toho opravdu hodně. Pokud se k němu chcete přidat, začtěte se do jeho dalšího neobvyklého cestopisu. A až zhltnete všechny stránky, zahrajte si pexeso, které v knize najdete jako dárek.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Prázdniny v Evropě v autorské edici s podpisem Ladislava Zibury a pexesem. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Prázdniny v Evropě
probíhá od 29. října do 11. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 netradiční cestopisy Prázdniny v Evropě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrázdniny v Evropě
Autorská edice s podpisem a pexeso jako dárek

Zibura, Ladislav

BizBooks, 2019

Získejte dobrodružnou cestu stopem po Evropě - DISKUZE

Počet reakcí: 45
  1. Lube napsal:

    Dobrý den, já jsem taky vyhrála 20.ledna knížku Byla jednou jedna řeka, a ještě nedorazila. Někdo tu píše, že výhru obdržel i do tří dnů. Nezapomněli na nás? Děkuji za odpověď.

  2. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Dobrý den, kniha Takhle jsem si to tedy nepředstavovala ještě rozesílána nebyla. V AM mají trošku obtíže s rozesíláním…

  3. tetina napsal:

    Dobrý den, kniha Stella by taky právě doručena. Děkuji:)

  4. cert napsal:

    Krásný den kniha Stella dnes doručena moc děkuji.S úctou Bárta

  5. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Prosincové výhry teprve budou z AM rozesílat, prosím o trpělivost.

  6. bali napsal:

    Dobrý den,
    vyhrála jsem knihu Věř, běž a dokážeš, prosím o kontrolu zda již byla odeslána.
    Děkuji

  7. cert napsal:

    Přeji hezký den kniha Uprchlík z prosince ještě nepřišla.Bárta

  8. tomkatze napsal:

    Vyhrana audiokniha Zlaty kompas od Tympanum stale nikde, skoda, nevite, kde je zadrhel?

  9. Standa1194 napsal:

    Dobrý den, kniha Prázdniny v Evropě již také přišla. Jen je škoda, že to nebyla v zadání soutěže avizovaná Autorská edice s podpisem a pexeso jako dárek, jinak kniha je moc zajímavá, děkuji.

  10. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    To je rychlost! V sobotu vyhraná, dnes doručená kniha Federer: Portrét tenisové legendy.
    Pochvala nakladatelství KNIHCENTRUM a zaměstnancům POŠTY. Hlavně též díky Vám všem, kteří pořádáte na tomto fóru tyto zajímavé soutěže.

  11. aduja napsal:

    Dobrý den,knihu Prázdniny v Evropě jsem dnes obdržela,Děkuji a přeju pěkný den

  12. jana224 jana224 napsal:

    Dobrý den, dnes mě přišla výhra Stoprocentní matky, moc děkuji !!!

  13. cert napsal:

    Přeji krásný den v prosinci jsem vyhrál knihu Uprchlík ,ale zatím nepřišla.S úctou Pavel Bárta

  14. aduja napsal:

    Dobrý den,děkuji za knihu Kaligrafie,dnes jsem ji obdržela

Napsat komentář