Získejte dobrodružnou cestu stopem po Evropě

prazdniny-v-evrope-s-podpisem-perex
Sníte o tom, že byste projeli celou Evropu a podívali se na všechna zajímavá místa, ale trápí vás nedostatek peněz? V tom případě se můžete vydat na cestu stopem jako Ladislav Zibura! Chybí vám odvaha? Tak si o jeho cestě alespoň přečtěte.

14 000 kilometrů napříč Evropou

prazdniny-v-evrope-s-podpisem-ukazkaMáte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou.

Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou. Ve společnosti svérázných řidičů vyrazíte z Polska přes malebné Pobaltí až za polární kruh a následně z horkých Athén přes divoký Balkán zpátky domů. Objevíte při tom místa, která jste vždycky chtěli navštívit, jen jste o nich dosud nevěděli. Vyslechnete příběhy neobyčejných lidí a přesvědčíte se, že jste se narodili na tom nejrozmanitějším kontinentu světa.

 

Prázdniny v Evropě

Autorská edice s podpisem a pexeso jako dárek

Autor: Ladislav Zibura

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 360
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
EAN: 9788026508892

Přečtěte si více o knize Prázdniny v Evropě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Stopem se dá ujet i tisíc kilometrů denně, nic podobného jsem však neměl v plánu. Zatímco Mirek už byl z Varšavy jistě dávno doma, já se k třetímu dni cesty probudil sotva dvě stě kilometrů od českých hranic – v Poznani.
Bylo už po osmé, ale v ulicích města dosud panovalo ticho ospalého rána. Svátek Božího těla totiž Poláci vydatně oslavovali už v jeho předvečer. Kostely byly dosud zavřené, a tak si předčasný start užili v hospodách a barech, kde Boha chválili především za prodloužený víkend. Návštěvníci zapadlých vináren se stali svědky zázračné přeměny vody ve víno, v jednom z četných karaoke barů se zase mohli dojmout nad písní (What if God Was) One of Us ve zdařilém provedení improvizovaného sboru. Hříšníky, kteří neodešli po první limonádě, pak svou verzí skladby Highway to Hell ztrestala nepříliš talentovaná sólistka. (str. 9)

 

O autorovi

Ladislav Zibura má rád lidi – a právě za lidmi se vydává na svých pěších poutích. Dobrodružné výpravy cizími světy mu přináší neobyčejné zážitky, o které se rád dělí s publikem. Ziburovy knihy (40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty a Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii) i přednášky jsou založeny především na množství humoru a nadsázky, nesou v sobě ale také poselství o síle lidského ducha a dobrotě lidí všude na světě. Čtenáři na jeho knihách oceňují nejen že jsou vtipné, ale také inspirativní.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Prázdniny v Evropě

Objevte malebná místa v různých koutech Evropy, o kterých se v žádném průvodci nedočtete. Abyste se o nich totiž dozvěděli, musíte se zeptat místních obyvatel, a právě to Ladislav Zibura na svých cestách dělá. Tentokrát se vydal napříč naším rozmanitým kontinentem stopem a zažil toho opravdu hodně. Pokud se k němu chcete přidat, začtěte se do jeho dalšího neobvyklého cestopisu. A až zhltnete všechny stránky, zahrajte si pexeso, které v knize najdete jako dárek.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Prázdniny v Evropě v autorské edici s podpisem Ladislava Zibury a pexesem. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Prázdniny v Evropě
probíhá od 29. října do 11. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 netradiční cestopisy Prázdniny v Evropě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrázdniny v Evropě
Autorská edice s podpisem a pexeso jako dárek

Zibura, Ladislav

BizBooks, 2019

Získejte dobrodružnou cestu stopem po Evropě - DISKUZE

Počet reakcí: 45
  1. Standa1194 napsal:

    Dobrý den,
    kniha Prázdniny v Evropě zatím nepřišla, nemohla se někde ztratit?

  2. SONIKA napsal:

    Děkuji za výhru,kterou jsem včera obdržela – Den,kdy jsem zahlídla lásku.

  3. jana224 jana224 napsal:

    Dobrý den, VŠECHNO NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE. 27.listopadu jsem vyhrála knihu Stoprocentní matky a zatím nepřišla.

  4. tomkatze napsal:

    Dobry den, vyhrala jsem audioknihu Zlaty kompas, ale zatim jsem neobdrzela zadny email o dalsich krocich, jak lze tuto audioknihu ziskat. Dekuji za vase souteze o vsechny ty uzasne knihy a preji hodne uspechu v roce 2020.

  5. aduja napsal:

    Dobrý den,přeju všem hodně štěstí,lásky a zdraví v roce 2020.Výhra Prázdniny v Evropě sice stále nedorazila,ale píšete,že nakladatelství nestíhá,tak snad během ledna přide.

  6. hanusl napsal:

    Děkuji za zaslání výhry – knihy „Lepší život bez plastů“. Je to velmi zajímavá publikace, ke které se budu jistě často vracet.

  7. cert napsal:

    Děkuji za rychlost kniha vydražená v aukci je už doručená (bude pod stromečkem).PŘEJI KRÁSNÉ SVÁTKY HODNĚ ZDRAVÍ DO NOVÉHO ROKU

  8. hramhram napsal:

    Dobrý den
    zaznamenala jsem výhru knihy Tkaničky. Chtěla bych se zeptat kdy mohu očekávat její doručení. Děkuji a přeji hezký zbytek dne

  9. Ivuška61 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem obdržela knihu Skvělá domácnost, kniha je super, děkuji I.

  10. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Všem výhercům v listopadových soutěžích s Albatros media: Bohužel se z nakladatelství omlouvají, že nestihnou odeslat výhry do Vánoc kvůli přetížené expedici. Výhry tedy čekejte nejspíš až po Novém roce. Děkujeme za pochopení a trpělivost.

  11. Kraslice napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za výhru, byl to ale fofr. Jste rychlíci, navíc milí. Krásná kniha. Děkuji !!

  12. wercaf napsal:

    dobrý den, včera jsem si vyzvedla výhru a děkuji za ni.

  13. jacline napsal:

    Dobrý den,
    dnes dorazila výhra v soutěži – audiokniha, děkuji.

  14. aduja napsal:

    Dobrý den,vyhrála jsem cestopis Prázdniny v Evropě,ale výhra ještě nepřišla

Napsat komentář