Rozmnožujte znalosti i o prázdninách

poznani
Školní lavice stále zejí prázdnotou, ale i tak si zvídavé děti nemusí zoufat. Díky zajímavým a bohatě ilustrovaným knihám mohou vyrazit na zábavnou cestu za poznáním i o prázdninách. Dozví se zajímavosti o přírodě, seznámí se s mnoha dopravními prostředky a odhalí taje lidského těla.

Prázdniny představují ideální příležitost, kdy můžete chodit na výlety do lesa a poznávat přírodu kolem sebe. Díky dvěma příběhům se zvířecími hrdiny se naučíte rozpoznat nejenom květiny, ale i stromy, jejich listy a plody a zvířecí obyvatele.

Dva příběhy provedou děti úžasným dobrodružstvím v přírodě a přiblíží jim rozmanitost květin a jejich semínek, stromů a jejich listů i zvířátek a jejich stop.
Ježek má narozeniny a pozve své zvířecí přátele na oslavu. Jako dárek by chtěl dostat tu nejkrásnější květinu na světě. Zvířátka mu ale nosí jen samá semínka! A proč je každé jiné? Zajíc se zase s pomocí zvířecích kamarádů snaží najít strom, u něhož se měl sejít se svojí milou. Cestou se učí poznávat stromy, jejich listy i plody a také zvířecí stopy. Setká se nakonec se svou láskou? Poučná kniha o rozmanitém světě rostlin, stromů a zvířat.

Ukázka z knihy

Poznejte kvetiny stromy zviratka

Poznej květiny, stromy, zvířátka

Autorka: Markéta Vítková

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 165×235 mm
ISBN: 978-80-271-2105-2
Doporučená cena: 199 Kč

 

 

Knihu Poznej květiny, stromy, zvířátka vydalo nakladatelství Grada. Prolistujte si další ukázku.

————————————————

Cestování je zábava, navíc lze navštívit zajímavá místa s využitím nejrůznějších dopravních prostředků. Díky velkoformátovému leporelu se vydáte pod vodu i do vzduchu, navštívíte vlakové nádraží či si užijete rychlou jízdu po dálnici.

Existuje tolik nejrůznějších dopravních prostředků! A každý z nich má jiný úkol. Některá vozidla mají kola a jezdí po silnicích, jiná se posunují vpřed či vzad po kovových pásech, a některá se umějí dokonce vznést a létat!
Prostřednictvím této knížky se seznámíte s mnohými z nich. Zavítáte na letiště, prosvištíte dálnicí a navštívíte nádraží. Hurá, jedeme!

Doprava nad a pod zemí

Autor: Igor Lange
Přeložila: Alena Viltová

Počet stran: 20
Vazba: lepená
Formát: 200×200 mm
ISBN: 978-80-88276-72-2
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Doprava nad a pod zemí vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.. A tři z vás ji mohou vyhrát v naší soutěži.

————————————————

Lidské tělo představuje dobře fungující a úžasný stroj. Skrývá v sobě celou řadu tajemství, které můžete nyní odhalit prostřednictvím přehledné a zajímavé infografiky. Vydejte se na zábavnou cestu za poznáním…

Toto není typická příručka, která jen popisuje různé části lidského těla a jejich funkce. Naše kniha vypráví příběh lidského těla jako úžasného komplexního stroje. Pomocí přehledné, srozumitelné a přístupné infografiky dokážeme vysvětlit a sdělit informace, čísla, zajímavosti a míry.
Text začíná u časové přímky vývoje člověka a postupně vysvětluje funkce mozku, svalů a kostry, srdce a kůže, smyslových orgánů, DNA, buněčné struktury – vše zábavně a srozumitelně.

Ukázka z knihy

Jak funguje lidske telo

Jak funguje lidské tělo

Tajemství a zábavná fakta
Autorka: Cristina Peraboniová
Přeložil: Jiří Baudyš
Ilustrovala: Giulia de Amicisová

Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Formát: 248×350 mm
ISBN: 978-80-271-2263-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Jak funguje lidské tělo vydalo nakladatelství Grada. Nezapomeňte si pročíst další ukázku.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoznej květiny, stromy, zvířátka

Vítková, Markéta

Grada, 2019

zobrazit info o knizeDoprava nad a pod zemí

Lange, Igor

PRESCO GROUP a.s., 2019

zobrazit info o knizeJak funguje lidské tělo
Tajemství a zábavná fakta

Peraboniová, Cristina

Grada, 2019

Napsat komentář