Zasoutěžte si o leporelo s dopravními prostředky

doprava-nad-a-pod-zemi-perex
Existuje mnoho možností, jak se někam dopravit, a všechny jsou fascinující jak pro malé kluky, tak i pro holčičky. Ukažte dětem stroje, které jezdí po kolejích, po silnicích, nebo létají vzduchem, a vezměte je do míst, kde možná ještě nebyly.

Vydejte se na výlet vzduchem, po vodě i po souši

Existuje tolik nejrůznějších dopravních prostředků! A každý z nich má jiný úkol. Některá vozidla mají kola a jezdí po silnicích, jiná se posunují vpřed či vzad po kovových pásech, a některá se umějí dokonce vznést a létat!

Prostřednictvím této knížky se seznámíte s mnohými z nich. Zavítáte na letiště, prosvištíte dálnicí a navštívíte nádraží. Hurá, jedeme!

 

Doprava nad a pod zemí

Autor: Igor Lange

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Překlad: Alena Viltová
Počet stran: 20
Vazba: leporelo
Vydáno: 7/2019
ISBN: 978-80-88276-72-2

Přečtěte si více o knize Doprava nad a pod zemí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Doprava nad a pod zemí

Auto, kolo nebo vlak jistě není cizí žádnému dítku, ale dopravních prostředků na světě existuje ještě mnohem více a každý z nich je jiný. Mají různé úkoly, takže vozí nejen lidi, ale i náklad, který dopraví na místo určení po souši i po mořích a řekách, nebo na velké vzdálenosti vzduchem. Velkoformátové leporelo s rozměry 20×20 cm plné barevných ilustrací je jako stvořené k tomu, abyste v něm ukázali dětem všechny tyto možnosti a vydali se s nimi třeba i do zázemí letiště nebo vlakového nádraží.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Doprava nad a pod zemí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Doprava nad a pod zemí
probíhá od 2. do 15. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 leporela Doprava nad a pod zemí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDoprava nad a pod zemí

Lange, Igor

PRESCO GROUP a.s., 2019

Napsat komentář