Je tady druhý díl Renegátů!

Marissa Meyerova_Protivnici
Přichází pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od úspěšné Marissy Meyerové. Nova a Adrian disponují výjimečnými schopnostmi a pronikají ke svým protivníkům. Čím dál víc se však zaplétají i do vzájemných citů.

Čas se krátí. Společně dokážou zachránit svět. Jenže sobě navzájem jsou zosobněním noční můry. Netrpělivě očekávaný druhý díl trilogie Renegáti oblíbené autorky Marissy Meyerové přináší další osudy postav superhrdinské série inspirované literárními i filmovými díly tohoto žánru. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi dvěma skupinami protivníků s opačným světonázorem: renegáty a zločinci. Nejen že disponují výjimečnými schopnostmi, ale na každé straně mají navíc k dispozici vlastní „tajnou zbraň“ a hrozí nebezpečí, že svět, v němž se pomalu stírá hranice mezi jasným dobrem a zlem, spěje k zániku – alespoň v podobě, v jaké ho všichni doposud znali. S turbulentní politickou situací si nezadá ani osobní život obou hlavních hrdinů. V podobě svých tajných alter eg, které pronikají k protivníkům, se Nova a Adrian díky vzájemné blízkosti a poznávání odlišného prostředí stále hlouběji zaplétají do zpochybňování vlastních idejí… A především do vlastních citů.

 

Protivníci

Autorka: Marissa Meyerová

Počet stran: 432
Vazba: vázaná
Formát: 145×214 mm
ISBN: 978-80-252-4588-0
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Protivníci vydalo nakladatelství Egmont ČR.

 

Ukázka z knihy

Nova zanaříkala. Adrian zděšeně vydechl, když viděl, jak Hawthorn zvedá Novu ze střechy. Vteřinu ji držela ve vzduchu a pak jí mrštila dolů.
Instinktivně skočil dopředu. Nepřemýšlel o tom, že používá pružiny v nohou – ostatní o jeho tetováních neměli vědět –, ale nebyl čas nad tím váhat. Chytil Novino tělo těsně předtím, než narazilo do budovy na druhé straně ulice, a oba se zřítili na kontejner.
Adrian se snažil popadnout dech a odsunul se, aby si ji prohlédl. Na zádech měla něco teplého a lepkavého, když se Adrian podíval na ruku, měl ji červenou. (str. 14)

Stáhněte si celou ukázku.

 

Marissa Meyerová

Marissa Meyerová je autorkou bestsellerové série Měsíční kroniky (Cinder, Scarlet, Cress, Winter), včetně jejího doplnění v podobě novely Bez srdce a souboru povídek Hvězdy nad hlavou. Příběhy si vymýšlela už od chvíle, kdy začala mluvit, a její láska k vyprávění se během dospívání projevovala tvorbou mnoha fanfiction k manga a anime sérii Silver Moon. Má bakalářský titul z kreativního psaní z Pacific Lutheran University a magisterský titul z nakladatelské činnosti z Pace University. Žije v Tacomě ve státě Washington s manželem a dcerami – dvojčaty. Je také autorkou knih Renegáti a Protivníci a komiksů ze světa Měsíčních kronik Iko a Iko sama sebou.

Informace byly čerpány ze stránek společnosti Albatros Media.


Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Právě zásluhou Egmontu byly našim dětem představeny postavičky, které znal celý svět a které si děti rychle zamilovaly. Mezi ně bezesporu patří Kačer Donald, Myšák Mickey, Medvídek Pú a spousta dalších, jejichž příběhy po generace podporují dětskou fantazii. Svět Walta Disneye byl tehdejším dětským čtenářům v 90. letech téměř neznámý. Není proto divu, že mnohé děti lačnily potom, začíst se do příběhů těchto postav, což jim jako vůbec první společnost Egmont umožnila. Nakladatelství se připojilo k velké společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProtivníci

Meyerová, Marissa

Egmont ČR, 2019

Napsat komentář