Komiksové Měsíční kroniky

Iko
Vítejte zpět do světa Měsíčních kronik. Královna Levanta je sice mrtvá, ale její armáda zmutovaných vlčích vojáků nadále útočí. Androidka Iko to už odmítá nadále sledovat se založenýma rukama a vrhá se do boje… Komiksové pokračování série vás vtáhne jako vždy do děje!  

Křehké spojenectví Země a Měsíčního království je v ohrožení. Smečky zmutovaných vlčích vojáků, které stvořila královna Levana, se ani po její smrti nevzdaly a stále útočí na vše živé. Prostořeká androidka Iko se proto rozhodne vzít vše do vlastních rukou a dopadnout jejich vůdce. S nelehkým úkolem jí pomáhá pohledný palácový strážce, který brzy přiměje Iko přehodnotit vše, co dosud věděla o věrnosti, lásce a své vlastní lidskosti.

Ukázka z knihy

Iko 1

Doporučujeme

Přečtěte si příběhy hrdinek z Měsíčních kronik:

zobrazit info o knize  zobrazit info o knize  zobrazit info o knize  zobrazit info o knize

Iko

Autorka: Marissa Meyerová

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 158×224 mm
ISBN: 978-80-252-4435-7
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu Iko vydalo nakladatelství Egmont ČR.

O autorce

Marissa Meyerová je autorkou bestsellerové série Měsíční kroniky včetně jejího doplnění v podobě novely Bez srdce a souboru povídek Hvězdy nad hlavou. Příběhy si vymýšlela už od chvíle, kdy začala mluvit, a její láska k vyprávění se během dospívání projevovala tvorbou mnoha fanfiction k manga a anime sérii Silver Moon. Má bakalářský titul z kreativního psaní z Pacific Lutheran University a magisterský titul z nakladatelské činnosti z Pace University. Žije v Tacomě ve státě Washington s manželem a dcerami – dvojčaty.

Zdroj informací: společnost Albatros Media


Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Právě zásluhou Egmontu byly našim dětem představeny postavičky, které znal celý svět a které si děti rychle zamilovaly. Mezi ně bezesporu patří Kačer Donald, Myšák Mickey, Medvídek Pú a spousta dalších, jejichž příběhy po generace podporují dětskou fantazii. Svět Walta Disneye byl tehdejším dětským čtenářům v 90. letech téměř neznámý. Není proto divu, že mnohé děti lačnily potom, začíst se do příběhů těchto postav, což jim jako vůbec první společnost Egmont umožnila. Nakladatelství se připojilo k velké společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeIko

Meyerová, Marissa

Egmont ČR, 2018

Napsat komentář