Zahrajte si o jeden z thrillerů Roberta Bryndzy dle výběru

Cosmopolis-dle-vyberu-R-Bryndza-perex
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je postrachem všech zločinců v Londýně a blízkém okolí. Dokáže díky své všímavosti odhalit i sebenepatrnější stopu a díky svému důvtipu brzy zjistí totožnost každého vraha. Pusťte se do pátrání spolu s ní i vy.

Dívka v ledu

Poté, co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život. Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně.

Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala? Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti. Dopadne ho dříve, než udeří znovu?

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 448
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-271-0370-6

Přečtěte si více o knize Dívka v ledu a nezapomeňte na naši recenzi a na ukázku.

 

Noční lov

Jedné horké červnové noci je detektiv šéfinspektor Erika Fosterová přivolána k brutální vraždě. Oběť, vážený praktický lékař, je nalezen ve své posteli udušený. Zápěstí má svázaná a oči pod průhledným sáčkem upevněným těsně pod hlavou vypoulené.

O několik dní později umírá za podobných okolností další muž a Erika společně s kolegy Petersonem a Mossovou tuší, že čelí sériovému vrahovi. Ten své oběti sleduje a vyčkává na vhodný okamžik, kdy udeří.

Co mají oba mrtví společného? Existuje v jejich minulosti nějaké tajemství, které by je mohlo spojovat? A co je spojuje s vrahem?

Erika dělá vše pro to, aby Nočního lovce zastavila a dopadla, i když opět riskuje a dostává se do konfliktů s nadřízenými. A navíc možná vrah začíná sledovat i ji…

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 432
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-271-0404-8

Přečtěte si o knize Noční lov více, nebo si přečtěte náš článek.

 

Temné hlubiny

Některá tajemství mají raději zůstat hluboko skryta…

Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.

Pozůstatky jsou rychle identifikovány jako Jessica Collinsová. Sedmiletá dívka, jejíž zmizení plnilo stránky novin před šestadvaceti lety.

Erika musí začít spojovat střípky z minulosti se současností a nořit se stále hlouběji do rodinných vztahů Collinsových i do života vyšetřovatelky Amandy Bakerové, která si nepřestala vyčítat, že zmizení holčičky nedokázala vyřešit. Erika brzy zjistí, že toto vyšetřování bude jistě jedno z nejsložitějších a nejnáročnějších v její kariéře.

Někdo si totiž nepřeje, aby byl případ vyřešen. A udělá všechno, aby Eričino pátrání zastavil…

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-271-0403-1

Přečtěte si více o knize Temné hlubiny a nezapomeňte na náš článek, nebo na ukázku.

 

Do posledního dechu

Mělo to být tvé vysněné rande. Ale místo toho jsi obětí…

Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je sice na místě nálezu jako první, případ ovšem nespadá do její kompetence. Tento fakt ale Eriku nedokáže zastavit.

Nejprve si musí zajistit místo ve vyšetřovacím týmu, přesto se Erika rovnou vrhne do práce – a rychle odhalí souvislost s jinou, čtyři měsíce starou nevyřešenou vraždou. Obě dvě oběti se našly ve stejném prostředí a zemřely stejným způsobem. Navíc si obě smluvily schůzku po internetu…

Když za podobných okolností zmizí další dívka, musí Erika Fosterová, Mossová i Peterson jednat co nejrychleji. Kolik času jim zbývá, než dívku sadistický vrah také zabije?

Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2018
ISBN: 978-80-271-0521-2

Přečtěte si o knize Do posledního dechu více a nezapomeňte ani na naši recenzi a ukázku.

 

Chladnokrevně

Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení… Ale na to, co doopravdy najdou uvnitř, když se jim zrezivělý kufr podaří na několikátý pokus otevřít, nemůže být nikdo nikdy připraven…

Byť to není poprvé, co detektiv šéfinspektor Erika Fosterová čelí brutální vraždě, kufr s rozřezaným tělem mladého muže vyplavený na břeh Temže ji šokuje. O dva týdny dříve bylo navíc nalezeno v podobném kufru tělo mladé ženy. Je to jen náhoda, nebo se Erika a její tým budou muset znovu postavit sériovému vrahovi? Co obě oběti spojuje? A co další případy, které se sice staly v jiném okresu a za jiných okolností? Mohou se i u nich najít nějaké styčné body s případem těl v kufrech?

Zločin si navíc, jak známo, nevybírá dovolenou a Erika se zaplete do paralelního případu.

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2018
ISBN: 978-80-271-0522-9

Přečtěte si více o knize Chladnokrevně, a také nezapomeňte na náš článek a ukázku.

 

Smrtící tajnosti

Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?

Po posledním, velmi bolestném případu se Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne pracovat, objeví zprávu o útocích ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou…

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 384
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-271-0592-2

Přečtěte si více o knize Smrtící tajnosti a také si přečtěte naši recenzi, nebo ukázku.

Všechny knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte jednu knih dle vlastního výběru

S detektiv šéfinspektorkou Erikou Fosterovou se čeští čtenáři poprvé seznámili už v roce 2016 a odvážná a bystrá vyšetřovatelka si okamžitě získala jejich pozornost a sympatie. Do dnešní doby vyšlo už šest napínavých thrillerů, jejichž hlavní hrdinkou je právě tato londýnská policistka, která se nebojí pátrat jak po boku svých kolegů, tak i na vlastní pěst. Pokud i vy patříte mezi její fanoušky, ale některá z knih vám chybí, využijte příležitosti a zasoutěžte si o ni!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posledního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu dle vlastního výběru
probíhá od 26. června do 9. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Roberta Bryndzy dle výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka v ledu

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2016

zobrazit info o knizeNoční lov

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2017

zobrazit info o knizeTemné hlubiny

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2017

zobrazit info o knizeDo posledního dechu

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2018

zobrazit info o knizeChladnokrevně

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2018

zobrazit info o knizeSmrtící tajnosti

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2019

Zahrajte si o jeden z thrillerů Roberta Bryndzy dle výběru - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. luuu napsal:

    Dnes jsem obdržela výhru, kniha je nádherná, děkuji. Už se moc těším, až ji rozečtu.

Napsat komentář