Zamilovaná kouzelnice

Kouzelnice
Mladá česká autorka si pro svou prvotinu zvolila fantasy žánr obohacený o romantickou linku. Hlavní hrdinka a zároveň kouzelnice Laivine se vydá na cestu, aby našla muže, do které se zamilovala ve snech. A přitom narazí na mnoho nového a nečekaného…

Fantasijní příběh o mladé kouzelnici Laivine, která vyrůstá jako nalezenec. V zemi se schyluje k válce a mladou ženu provázejí sny o lovci, do kterého se zamiluje. Vydá se svého milého nalézt a na dlouhé cestě objeví i sama sebe, svou moc, přátele, pokoru a vytrvalost v touze jít za svými sny. Ale pokud se setkají, bude i jejich láska skutečná? Dokáže tato láska vytrvat i v bojích, které vedou proti zlu? A co všechno způsobí medailon na krku malé kouzelnice, který nosí ode dne svého nalezení? Povídání o lásce ve světě, kde lásce nebylo přáno.

Ukázka z knihy

Opět ji ten sen probudil. Nebylo to probuzení z noční můry, neměla srdce až v krku ani nekřičela, jen tiše otevřela oči a skoro nedýchala. Byla to přesně ta chvilka mezi snem a realitou, kdy si po prvním nádechu uvědomí, že to je pouhý sen a on tu není. Leží tu sama. V malé komnatě velkého hradu.
Z otevřeného okna zavál chladný noční vzduch a ve svitu měsíce uviděla zatančit stíny po stěnách svého pokoje. To bývaly nejhorší chvíle, píchnutí u srdce, ten pocit zklamání, samoty. Otočila se na druhý bok a slabě si povzdechla. Dnes v noci už neusne. (str. 12)

Kouzelnice

Autorka: Kristýna Krejčí

Počet stran: 250
Vazba: brožovaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978-80-906623-9-1
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Kouzelnice vydalo nakladatelství Sorbon. A nezapomeňte na ukázku.

O autorce

Kristýna Krejčí se narodila v roce 1986 v České Republice, vystudovala průmyslovou školu stavební, v současnosti si užívá venkovského života se svou rodinou. Od školních let se věnuje příležitostnému psaní. Ve své prvotině Kouzelnice spojila myšlenky z již napsaných příběhů a básní ze šuplíku, inspiraci z cest ze svého života, včetně cest virtuálních. Psaní by se chtěla věnovat i nadále a doufá, že malá kouzelnice nebude jejím posledním počinem.

Zdroj informací: nakladatelství Sorbon


Nakladatelství Sorbon je začínající malé nakladatelství, které se snaží pomáhat začínajícím autorům vydat jejich díla a nepsat „jen tak do šuplíku“. Vydává též knihy v cizím jazyce, převážně v němčině. Mezi jeho autory patří: Alena Gondeková, Jan Šťastný, Kristýna Šťastná, Kristýna Krejčí, Taťána Vroblová, Tamara Halasová, Marek Horák.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelnice

Krejčí, Kristýna

Sorbon, 2018

Napsat komentář