Vyhrajte průvodce světem tarotových karet

svet-tarotu-perex
Existuje mnoho druhů tarotových karet a vy se v této jedinečné a obsáhlé publikaci můžete seznámit se třinácti z nich. Je jedno, jestli si svůj typ teprve vybíráte, začínáte s vykládáním, nebo už se v něm orientujete, knihu ocení každý.

Symbolika a význam tarotových karet

Svět Tarotu je svět všech odstínů lidského bytí od chvil štěstí a smysluplnosti až po prázdné chvíle naplněné beznadějí. A někde mezi tím je 78 různých situací. V této knize jich ale najdete ještě víc, protože je tu důraz kladen na obrázky, na vnímání různých autorů.

Je libo Tarot, který vás opřede nostalgií nočních snů? Nebo tenhle s keltskými draky, tenhle s kočkami, další voní mlžným ocelovým oparem ve stylu steampunku… Další je okořeněný špetkou chilli a pronikavou moderností. Určitě si vyberete, i pokud milujete andělskou tematiku nebo čistou klasiku. Je až neuvěřitelné, kolik příchutí má obyčejný Tarot a každá karta, byť zdánlivě stejného významu, může být vnímána jinak. Oči vám budou přecházet!

Dostává se vám do rukou originální příručka k Tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými. U každé karty je navíc význam pro výklad v oblasti vztahů, práce a překážek a velmi užitečné významy v kombinaci s dalšími kartami. Svět Tarotu vám přijde vhod, ať už pracujete s jakýmikoliv kartami – začátečníkům je skvělým úvodem do fascinujícího světa Tarotu a pokročilým vykladačům bude svěží inspirací. A pokud Tarotové karty ještě nemáte, pak vám jedinečné srovnání ilustrací i nálad třinácti tarotových souborů určitě pomůže s výběrem toho pravého pro vás.

 

Svět Tarotu

Univerzální příručka k tarotovým kartám

Autorka: Renata Petříčková

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-7370-482-7

Přečtěte si více o knize Svět Tarotu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Svět Tarotu

Ponořte se do fascinujícího světa tarotových karet a poznejte význam a symboliku ukrytou v jednotlivých kartách a typech.V knize Renaty Petříčkové je jich popsáno a vzájemně porovnáno rovnou třináct a vy si z nich můžete vybrat soubor, který bude vyhovovat právě vám. A pokud už se výkladu karet věnujete, jistě publikaci oceníte jako zdroj nové inspirace.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Svět Tarotu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svět Tarotu
probíhá od 22. do 28. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Svět Tarotu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvět Tarotu
Univerzální příručka k tarotovým kartám

Petříčková, Renata

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář