Trénujte mozek kreslením!

Kresleni pravou mozkovou hemisferou_uvodni
Naučte se kreslit pomocí podrobných a srozumitelných návodů a šablon. Zábavná cvičení vám pomohou zlepšit smysl pro tvary, prostor i odstíny. Uvidíte, že na konci zvládnete portrét levou zadní.

Trénujte svůj mozek! Tato kniha vám bude sloužit jako takový domácí kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou. Obsahuje cvičení, která vám pomohou rozvinout smysl pro tvary, prostor, odstíny a naučí vás nahlížet věci takové, jaké ve skutečnosti jsou. Součástí cvičení jsou předlohy, jasně formulované návody a šablony. Zjistíte, co je to negativní prostor a jak jej využít v kresbě, vyzkoušíte si kreslení oběma rukama zároveň, naučíte se kreslit jednotlivé části obličeje a vytvořit věrohodný portrét a mnoho dalšího. Vyzkoušejte si na vlastní kůži, že naučit se kreslit může opravdu každý, stačí jen správně zapojit obě mozkové hemisféry. Trénujte mozek a využijte možnosti, jež vám nabízí.

 

Kreslení pravou mozkovou hemisférou

Skicář
Autorka: Jana Laštovičková Grygarová

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 175×230 mm
ISBN: 978-80-7413-373-2
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Kreslení pravou mozkovou hemisférou vydalo nakladatelství Zoner Press.

 

Ukázka z knihy

Kresleni pravou mozkovou hemisferou_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Jana Laštovičková Grygarová

Jana Laštovičková Grygarová vede již řadu let kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou. Pro své žáky sestavila příručku, aby mohli doma dále procvičovat a opakovat si cvičení z kurzů. Nyní máte v rozšířené podobě tento skicář k dispozici i vy a můžete trénovat kreslení pravou mozkovou hemisférou v teple domova. Autorka napsala také knihy Olejomalba snadno a rychle a Olejomalba snadno a rychle 2.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Zoner Press.

 

Doporučujeme

Jana Laštovičková Grygarová je též spoluautorkou knihy Portréty podle fotografií. Zaujmout by vás mohly také další umělecky zaměřené knihy nakladatelství Zoner Press. To se soustředí mj. na oblíbenou řadu Naučte se malovat a kreslit, která je ideální nejen pro začínající umělce. Vyšly zde např. tituly: Naučte se malovat – Portréty květin a Naučte se malovat – Akrylové barvy.


Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKreslení pravou mozkovou hemisférou
Skicář

Laštovičková Grygarová, Jana

Zoner Press, 2018

Napsat komentář