Vše, co chcete vědět o pivu

Kniha o pivu_uvodni
Naučte se poznávat pivo, vychutnávat si to nejlepší z něj, vařit s ním! Vše vám umožní Kniha o pivu, přinášející nejen zajímavé informace o oblíbeném nápoji, nýbrž i mnoho výborných receptů.

S Knihou o pivu poznáte nové a často nečekané tváře tradičního nápoje. Seznámíte se s původními i novými pivními styly, proniknete do základů párování piva a jídla. Součástí knihy jsou také praktické rady, jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku. Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti piva při úpravě masa, pečení chleba, grilování a přípravě jak rychlých párty jídel, tak polévek nebo sladkých dezertů. Užijte si pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen, francký rauchbier, belgický gueuze, anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.

 

Kniha o pivu

Jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem
Autoři: Pavel Borowiec, Marcela Titzlová

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 172×240 mm
ISBN: 978-80-87049-96-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu o pivu vydalo nakladatelství Smart Press.

 

Ukázka z knihy

Kniha o pivu_ukazka1Kniha o pivu_ukazka2

 

Pavel Borowiec

Pavel Borowiec je zakladatel a šéfredaktor časopisu Pivo, Bier & Ale, porotce tří nejvýznamnějších evropských degustačních soutěží European Beer Star, World Beer Awards a Brussels Beer Challenge.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Smart Press.

 

Marcela Titzlová

Marcela Titzlová je editorka časopisu Pivo, Bier & Ale, autorka receptů vaření s pivem.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Smart Press.


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKniha o pivu
Jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem

Borowiec, Pavel - Titzlová, Marcela

Smart Press, 2017

Napsat komentář