Harry Potter a filmová magie

jody-revensonova_kouzelnicky-svet-j-k-rowlingove_filmova-magie
Prožijte magické filmy z kouzelnického světa J. K. Rowlingové jako nikdy předtím s novou knihou nakladatelství Albatros. Nahlédněte pod tajemný závoj filmařských triků a odhalte jejich kouzlo.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak dokázal Harry Potter proběhnout zdí na nástupišti devět a tři čtvrtě, nebo jak je možné, že herec v roli Hagrida vypadal jako poloobr? Stejně jako profesoři v Bradavicích a bystrozoři na KOKUSA i filmaři mají zvláštní schopnosti. Tato kniha je plná zajímavých informací a autentických fotografií z natáčení filmu Fantastická zvířata a kde je najít a všech osmi snímků o Harrym Potterovi. Kromě toho obsahuje také profily všech od Harryho Pottera po Mloka Scamandera.

 

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie

Pozoruhodní lidé a kouzelná místa
Autorka: Jody Revensonová
Přeložila: Kateřina Stupková

Počet stran: 96
Vazba: vázaná
Formát: 225×263 mm
ISBN: 978-80-00-04423-1
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie
vydalo nakladatelství Albatros.

 

Jody Revensonová

Jody Revensonová má kromě této knihy na svém kontě již tři další „potterovské záležitosti“, které u nás vydalo nakladatelství Slovart,
a to Bestiář Harryho Pottera (2015), Magická místa z filmů (2016) a Panoptikum postav (2016).


Nakladatelství Albatros bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy. Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. V nabídce nakladatelství si vyberete od leporel pro nejmenší přes poezii, pohádky, knížky pro začínající čtenáře, literaturu populárně-naučnou a vzdělávací až po fantasy, detektivní příběhy i komiksy. Knížky bohatě barevně ilustrované i příběhy pro zdatnější a náročnější čtenáře. Nakladatelství spadá pod společnost Albatros Media.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie
Pozoruhodní lidé a kouzelná místa

Revensonová, Jody

Albatros, 2016

Napsat komentář