Děti a digitální svět

Vztahy v digitalnim svete
Technika. Nachází se všude kolem nás, usnadňuje naše životy, nicméně ne vždy nám přináší jen pozitiva. Pokud jste rodič, a máte pocit, že vaše děti tráví mnoho času u televize či počítače, je pro vás následující kniha klíčem k řešení problému.

V současném digitálním věku děti tráví stále více času u obrazovek a méně si hrají venku, přestávají číst knihy nebo se bavit s rodiči. Technika pro nás jistě může být prospěšná, ale zároveň také může narušovat pocit sounáležitosti a bránit emocionálnímu a sociálnímu vývoji dítěte.

V knize Vztahy v digitálním světě vám Gary Chapman a Arlene Pellicane představí nástroje, které potřebujete k tomu, abyste provedli pozitivní změny. Začněte s nimi již dnes. Pomocí vtipných a moudrých příběhů zjistíte, jak svou rodinu zbavit přílišné závislosti na obrazovkách. Navíc se dozvíte, jak dítě učit pěti A+ dovednostem, které pro svůj život potřebuje: dovednost citové náklonnosti, dovednost vděčnosti a ocenění, dovednost zvládat hněv, dovednost omluvit se a dovednost soustředit se.

 

Vztahy v digitálním světě

Autoři: Gary Chapman, Arlene Pellicane

Počet stran: 200
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-358-7
Doporučená cena: 230 Kč

 

 

Knihu Vztahy v digitálním světě vydalo nakladatelství Návrat domů.

 

O autorech

Gary Chapman patří mezi autory specializující se především na literaturu o vztazích. Mezi jeho díla z této oblasti mimo jiné patří Pět jazyků lásky, Manželství, po jakém jste vždy toužili (můžete se začíst do naší recenze na tuto knihu) či Když promiň nestačí.

Arlene Pellicane je přednášející a autorka, která se snaží povzbudit ženy, aby byly šťastnými a spokojenými matkami.


Návrat domů je pražské nakladatelství moderní křesťanské literatury. Vydává především překlady z angličtiny evangelického zaměření.Nejznámějšímí díly, které vydalo, jsou knihy C. S. Lewise včetně druhého vydání Letopisů Narnie. Publikovalo také řadu knih s kritikou evoluční teorie.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVztahy v digitálním světě

Chapman, Gary - Pellicane, Arlene

Návrat domů, 2016

Napsat komentář