Vyhrajte další případ šéfinspektora Toma Douglase

Ohrozena-perex
Malou obcí Little Melham otřese tragédie – na okraji silnice je nalezena polomrtvá dívka, kterou srazilo auto, a řidič z místa nehody ujel. Okolo celé události se vznáší mnoho otazníků a najít odpovědi se pokusí šéfinspektor Tom Douglas.

Tragédie v Little Melhamu

Když mladou dívku srazí auto a ona zůstane ležet polomrtvá u silnice, malou obcí Little Melham to otřese. Jak to, že byla Abbie tak pozdě v noci venku, a jak to, že se po ní nikdo nesháněl?

Ellie Saundersové by mohla pravda o této noci ohrozit manželství, a dokonce i bezpečnost jejích dětí. Musí svou rodinu chránit stůj co stůj, bez ohledu na následky!

Šéfinspektor kriminálky Tom Douglas si myslel, že v Little Melhamu najde poklidné útočiště před každodenním pracovním vypětím. Jenže s tím, jak je postupně vtahován do pavučiny lží, mu všechny instinkty napovídají, že Abbie potkalo něco víc než jen tragická nehoda. Celou pravdu – co tu noc dělala Abbie venku a kdo onen vůz řídil – zná jediný člověk. Pro tuto osobu věstí nehoda pohromu a někdo bude muset zaplatit…

 

Ohrožená

Autorka: Rachel Abbottová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-204-4018-1

Přečtěte si více o knize Ohrožená, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Dívenka neslyšně šoupala nohama a špičkami prstů ve stísněném prostoru hledala chodidla své sestřičky, aby uklidnila sebe i ji. Chtěla se pokusit dodat sestře pocit bezpečí. Už brzo to skončí. Po zádech se jí ale rozlézala chapadla nejasného děsu.
A nato sestřička podivně zachrčela. Nikdy dřív podobný zvuk nevydala. Jako kdyby jí něco uvízlo hluboko v krku a snažila se to dostat ven. Dívenka ji v duchu pobízela, ať toho nechá.
Pšt. Buď zticha. Zmlkni.
Položila si bradu na skrčená kostnatá kolena a opakovala ta slůvka v hlavě pořád dokola, modlila se, aby sestřička její myšlenky vytušila a pochopila. Pokud by některá z nich jen hlesla, Matka by se rozhněvala a všechno by bylo ještě daleko horší. Horší než potichu trpět.
Snažila se prve slibovat, že budou hodné. Že je sem nemusí zavírat. Jenže Matka odpověděla vždycky totéž.
„Já jsem Matka. A ty Dcera. Budeš dělat, co řeknu. A neodmlouvej. Už jsem ti vysvětlovala, jak dopadají zlobivé děti. Přijde si pro ně bubák a dá si je k večeři.“ A pak se zachechtala. Bubáka se dívenka bála. Možná bude ještě horší než Matka. (str. 7)

 

Vyhrajte knihu Ohrožená

Malá obec Little Melham se pro šéfinspektora kriminálky Toma Douglase zdála jako ideální útočiště, kde by mohl načerpat novou energii a odpočinout si od každodenního pracovního vypětí. To se však změnilo poté, co byla u silnice nalezena sražená dívka, kterou zřejmě nikdo nepostrádá. Jak je možné, že nikomu nechybí? A kdo seděl za volantem vozu, který ji srazil? Zdá se, že pravdu zná jediný člověk a nemá nejmenší zájem se o ni podělit s někým dalším, natož pak s policií. Zda se celý případ podaří vyšetřit, si přečtěte v další knize Rachel Abbottové, která je také autorkou bestselleru Spi sladce a thrilleru Nezvěstná.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ohrožená vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ohrožená
probíhá od 29. června do 12. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychothrillery Ohrožená

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOhrožená

Abbottová, Rachel

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář