Získejte knihu, po jejímž přečtení nebudete moci spát

Spi-sladce-perex
Příběh o chorobné posedlosti a strachu vypráví o Olivii Brookesové, kterou její manžel doslova terorizuje a touží nad ní mít absolutní moc, a to za jakoukoli cenu. Jednoho dne Olivia zmizí, a kde je, neví ani její kontrolou posedlý muž.

Život s nepřítelem

Když Olivia Brookesová ohlásí na policii, že se její manžel nevrátil s dětmi domů, obává se, že je už možná nikdy neuvidí. Má důvod strachovat se nejhoršího. Nejde o první tragédii, která Olivii v životě potkala.

Nyní po dvou letech musí detektiv Tom Douglas v této rodině vyšetřovat znovu, tentokrát je to však Olivia, kdo se pohřešuje. Všechny důkazy nasvědčují, že ještě ráno byla doma. Její auto však stojí v garáži a peněženku má v kabelce na stole v kuchyni. Policie chce vyhlásit pátrání, z jakéhosi důvodu ale ze všech alb, mobilů i počítačů zmizely veškeré rodinné fotografie. A pak se najde krev… Že by Olivii dostihla minulost?

Spěte sladce, pokud můžete. Nikdy nevíte, kdo se dívá.

 

Spi sladce

Autorka: Rachel Abbottová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 288
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-204-3532-3

Přečtěte si více o knize Spi sladce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Je už jedenáct pryč. Pět hodin od chvíle, kdy jsem objímala v náručí Freddieho teplé tělíčko a vdechovala jeho sladkou vůni. Nesnesu pomyšlení, že je zmatený. A Billy. Ten se zase potřebuje vyspinkat. Když je unavený, bývá mrzutý. A má rozkošná Jasmine už touhle dobou bude chtít být doma u mámy; nemá ráda, když nejsem nablízku, a na sedmiletou dívenku je až příliš přemýšlivá.
Pokud je Robert přiveze živé a zdravé, všechny své hloupé nápady o tom, že odejdu, pustím z hlavy. Naučím se pod tím neustálým dohledem žít, hlavně ať se mým dětem nic nestane.
Přivez je domů, Roberte.
Policisté prohledávají dům úplně stejně jako posledně, když jsem přišla o Dana, jako bych snad své děti někde schovávala. Obcházejí okolní domy, kde klepou na dveře a budí sousedy. Co viděli? Co vědí?

 

Vyhrajte knihu Spi sladce

Pro policii je život Olivie poněkud podezřelý, protože jej provází jedna tragédie za druhou. V minulosti už ji potkala ztráta přítele, rodičů i zmizení dětí, skrze které ji vydíral vlastní manžel. A jednoho dne zmizí i ona sama. Hned na začátku pátrání je však odhalena podivná věc – z počítačů, alb i ze všech dalších míst zmizely všechny rodinné fotografie. Kam se poděly a jakou to má spojitost se zmizením Olivie? To musí vyřešit detektiv Tom Douglas. Odhalí přitom nejedno rodinné tajemství, ze kterého vás bude doslova mrazit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Spi sladce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spi sladce
probíhá od 24. května do 6. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Spi sladce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpi sladce
Když vás ovládne posedlost…

Abbottová, Rachel

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář