Zasoutěžte si o tragikomický román o nevěře

Noc-jako-stvorena-pro-neveru-perex
Mojmír Kučera je úspěšný a spokojený podnikatel a je šťastně ženatý s Marianou. Ovšem jen do té chvíle, kdy se nechá zlákat atraktivní Drahuškou a svou manželku začne podvádět. Jak dopadne příběh tohoto milostného trojúhelníku?

Nevěra po česku

Dvě ženy a jeden muž v tragikomickém románu o nevěře a zpackaném rozvodu.

Inženýr Mojmír Kučera je navýsost spokojený podnikatel a jeho manželství s mírnou a laskavou Marianou je idylické až do chvíle, kdy je manželce poprvé nevěrný. Drahuška není o mnoho mladší než Mariana, ale je velmi atraktivní a Mojmírovi se zdá, že bez ní by už nikdy v životě nebyl šťastný.

Výbuchy vášně a zjitřené city převažují nad rozumem i soudností, dokud ironický osud Mojmírovi neukáže, že všechno je docela jinak nejen s oběma ženami, ale i s jeho podnikem.

 

Noc jako stvořená pro nevěru

Autorka: Zdena Frýbová

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 256
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-7244-391-8

Přečtěte si více o knize Noc jako stvořená pro nevěru, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také přečíst náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Noc jako stvořená pro nevěru

Mojmír a Mariana tvoří idylický pár, kterému to už mnoho let klape. Ovšem jen do té doby, kdy se podnikatel Mojmír nechá zlákat k nevěře. Drahuška sice není o mnoho mladší než jeho žena, zato je velice atraktivní a výbuchy vášně a zjitřené city začnou za chvíli převažovat nad rozumem. Jenže brzy se ukáže, že vše je docela jinak nejen v tomto milostném trojúhelníku, ale i v Mojmírově podnikání.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Noc jako stvořená pro nevěru vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Noc jako stvořená pro nevěru
probíhá od 16. do 22. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Noc jako stvořená pro nevěru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoc jako stvořená pro nevěru

Frýbová, Zdena

Šulc-Švarc, 2016

Napsat komentář