Zasoutěžte si o nezbytné tipy pro přípravu smoothie

Zelene_smoothie_sedmidenni_detox_ukazka
Výroba smoothie je nejen zábavná, ale tyto nápoje, pokud je dobře připravíte, také podporují vaše zdraví. Nejen informace, jak se pomocí zelených smoothies během týdne revitalizovat, ale i mnoho dalších rad najdete v publikaci, kterou vám představíme.

Detoxikujte se za sedm dní

V této knížce najdete informace nezbytné pro přípravu zábavného, zdraví prospěšného smoothie pro sebe a pro ty, na nichž vám záleží.

Obsahuje návody na skupinové aktivity, novinky o výživě a recepty na sedmidenní revitalizační pobyt, to vše zpestřené příběhy z dokonale připravených praktických seminářů a svědectvím jejich účastníků.

Je určená jak pro začátečníky, tak pokročilé příznivce zelených smoothies, poskytuje základní i rozšířené informace o tématech, jako jsou léčivé účinky listové zeleniny, analýza vody a životně nezbytné živiny, jež jsou nepostradatelné pro váš dobrý zdravotní stav.

 

Zelené smoothie – 7-denní detox

Autorka: Victoria Boutenko

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Kateřina Orlová
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-8111-334-5

Přečtěte si více o knize Zelené smoothie – 7-denní detox, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi. A nezapomeňte také na náš článek a ukázku.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu Zelené smoothie – 7-denní detox

Trpíte neustále na nachlazení, nebo vás trápí jiné neduhy? Nemusíte hned běžet do lékárny, stačí využít vitamíny, které jsou k dostání v běžném oddělení ovoce a zeleniny. Připravte si chutné koktejly, detoxikujte tělo a posilujte svou imunitu přírodní cestou. Uvidíte, že se budete brzy cítit lépe. A kdo jiný by vám měl dělat průvodce, než uznávaná autorka a odbornice v oblasti zdravého stravování Victoria Boutenko.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zelené smoothie – 7-denní detox vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zelené smoothie – 7-denní detox
probíhá od 2. do 15. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Zelené smoothie – 7-denní detox

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZelené smoothie – 7-denní detox

Boutenko, Victoria

Noxi, 2016

Zasoutěžte si o nezbytné tipy pro přípravu smoothie - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Jan Mareš napsal:

    Kniha vypadá moc zajímavě. Možná si ji koupím jako dodatečnou inspiraci :) Zvláště receptů na detoxikační smoothie zatím moc ve sbírce nemám.

Napsat komentář