Romantické série na víkend

rose
Blížící se podzimní dny přímo vybízejí k tomu zapálit oheň v krbu, uvařit hrnek voňavého čaje a oddat se romantickým představám. Pojďte se s námi začíst do některého z nových příběhů o milostných vzplanutích. Přenesete se na jiný konec světa a uvěříte, že má smysl o svou lásku usilovat bez ohledu na překážky, které může život přinést do cesty.

Co je v domě není pro mě? Každý už někdy slyšel, že míchat práci a zábavu se nevyplácí. A vztahy v práci? Mezi kolegy rozporuplná věc, ale v případě dodavatele a zákazníka visí ve vzduchu dokonce skandál. Jak si s ním poradí právě Kate se dozvíte v knize Hledání vytouženého dne.

První díl nové série od bestsellerové autorky Manželské smlouvy.
Kate Seymourová vlastní velmi úspěšnou seznamovací agenturu a nadto má zvláštní dar vycítit, kdy se ve vzduchu vznáší skutečná láska. To jí ale v nejmenším nepomůže, když do agentury vtrhne rozezlený (ale zatraceně sexy) právník Slade Montgomery. Tvrdí, že její podnik je podvod… a jestli ne, ať mu Kate pomůže najít tu pravou ženu. Problém je pouze v tom, že Kate se do něj zamilovala sama…

Hledání vytouženého dne

Autorka: Jennifer Probstová
Přeložila: Kateřina Teodosijevová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 132×206 mm
ISBN: 978-80-249-2803-6
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Hledání vytouženého dne vydalo nakladatelství Ikar.

Ukázka z knihy

Kate měla pocit, že se ocitla na palubě Titanicu právě ve chvíli, kdy narazil do ledovce. Nutně potřebovala, aby Bradley byl ten pravý. Stovka je přece šťasné číslo, ne? Sto schůzek svědčí o trpělivosti. Čekala, rozvážně investovala svůj čas a doufala. Byla úspěšnou podnikatelkou, pro svou firmu žila a dýchala. A stále věřila, zatraceně. Mimoto začínalo být už poněkud podezřelé, že majitelka seznamovací agentury Kinnections zůstávala svobodná a bez vyhlídek do budoucna. (str. 7)

Prolistujte si rozsáhlejší ukázku.

————————————————

Opravdu platí, že ženy dávají přednost drsným mužům s nevybíravým chováním před hodnými muži, se kterými by se na první pohled měli lépe? Hlavní postava knihy After 1: Polibek Tessa by o tom mohla něco vyprávět. Navzdory všemu i všem se poddala vášni a pustila se do vztahu s klukem, o kterém se dá říct vše, jen ne to, že je to ideální partner.

Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí, má chápající rodiče a taky kluka snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát potkat. Tessin snový svět ale náhle změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, nezapomenutelným rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní…
A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale jde odolat jeho polibku?

After 1: Polibek

Autorka: Anna Toddová
Přeložila: Jana Jašová

Počet stran: 528
Vazba: brožovaná
Formát: 126×200 mm
ISBN: 978-80-87543-72-6
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu After 1: Polibek vydalo nakladatelství Yoli.

Ukázka z knihy

Sklouzla jsem očima k vysokému tmavovlasému klukovi, který se opíral o stěnu. Husté a vlnité vlasy připomínaly mop, měl je sčesané z čela, a v obočí a ve rtu měl pecičky piercingu. Pokračovala jsem v očním průzkumu k černému tričku a pažím, které byly také pokryté tetováním. Neviděla jsem ani proužek bílé kůže. Jeho tetování bylo na rozdíl od Stephina a Nateova celé černé, šedivé a bílé. Byl vysoký, štíhlý a já věděla, že na něj zírám naprosto nezdvořile, ale jako bych se nedokázala odvrátit. (str. 14)

Chcete se dozvědět víc? Nevynechejte zbytek ukázky.

————————————————

Debutová romance Katy Evans a její další pokračování zaznamenala ve spojených státech nebývalý úspěch a dostala se na přední místa v žebříčcích prodejů knih. Ve víru rocku aspiruje na podobná umístění. A to nejen díky atraktivnímu spojení námětů jako je láska v prostřední hudebního showbyznysu.

Každá žena ho chce – kromě té, pro niž zpívá.
Pandora se doteď domnívala, že se přes zradu svého přítele, rockového zpěváka Mackenny, už přenesla a její zlomené srdce se zahojilo. Ten se ale nyní vrací do Seattlu na největší koncert roku a Pandora se rozhodne ho na pódiu zesměšnit. Když ji však chytnou, dostane na vybranou: buď proti ní vznesou obvinění, nebo splní několik podmínek. Pandoře se ani jedna z nich nezamlouvá, protože tak bude muset strávit se svým bývalým přítelem víc času, než by se jí zamlouvalo. Vzájemná blízkost však probudí vášeň, která mezi nimi kdysi vládla, a brzy je jasné, že bez ohledu na to, jak Mackennu nenávidí, stále k němu něco cítí. A nejhorší je, že on to ví také. Jenže neví úplně vše…

Ve víru rocku

Autorka: Katy Evans
Přeložila: Zuzana Ľalíková

Počet stran: 322
Vazba: vázaná
Formát: 126×200 mm
ISBN: 978-80-269-0159-4
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Ve víru rocku vydalo nakladatelství Baronet.

Ukázka z knihy

Mackenna. To jméno mě ovíjí, jako by mé vnitřnosti obaloval hutný dým. V břiše mě polechtají motýlci, pocit, který jsem už dávno považovala za nemožný. Myslela jsem, že žádný z těch motýlků nepřežil to, co mi Mackenna Jones provedl. Vrací se do města, Pandoro. Co s tím uděláš? Mračím se při pomyšlení, že budeme znovu v jednom městě. Vážně, ty parchante? To ses vážně musel vracet? (str. 12)

Pokud chcete nahlédnout do bouřlivého rockového prostředí, prolistujte si celou ukázku.


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete další knihy plné lásky, romantiky a nejen to.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Máte rádi romantické příběhy nebo vás zajímají spíše erotické romány?  Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAfter 1: Polibek

Toddová, Anna

Yoli, 2015

zobrazit info o knizeHledání vytouženého dne

Probstová, Jennifer

Ikar, 2015

zobrazit info o knizeVe víru rocku

Evans, Katy

Baronet, 2015

Napsat komentář