Vyhrajte některou z knih pro děti z edice Hravá škola

Hrava-skola-perex
Díky knihám ze série Hravá škola můžete své děti příjemnou a hravou formu naučit mnoho nových dovedností. Na výběr máte pestrou škálu možností a oborů, v nichž najde každé dítě něco, co ho baví a co se rádo naučí.

Přečtěte si společně s dětmi příběhy o číslech a počítání nebo pohádky o písmenkách. Stejně tak vám knihy z této edice pomohou při vysvětlování správného chování, dopravních předpisů, nebo také děti naučí kreslit či vařit. Uvidíte, že se dětem budou velmi líbit a navíc jim čtení bude k užitku. Samozřejmostí jsou i půvabné barevné ilustrace, které příběhy skvěle doplňují.

Nyní máte navíc možnost u nás jednu ze sedmi knih vyhrát. A můžete si sami vybrat, která to bude! Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti.

 

Hravá autoškola

Předškolák Kubík tráví prázdniny u dědečka a společně si vymyslí užitečnou zábavu – zajdou si na procházku městem a přitom si povídají o dopravních předpisech. Zuzana Pospíšilová, oblíbená autorka dětských knížek, přispívá tímto nápaditým a hravým textem k dopravní výchově malých školáčků. Bohatě ilustrovaná kniha je plná příběhů, básniček, úkolů a kvízů, díky nimž si mohou děti ověřit znalosti pravidel silničního provozu a dopravních značek.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Eva Rémišová
Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2012
ISBN: 978-80-247-4258-8

Přečtěte si více o knize Hravá autoškola. Můžete si také přečíst naši recenzi nebo prolistovat ukázku.

 

Hravá škola počítání

Prvňák Tomáš je výborný počtář, není proto divu, že k němu ze země skřítků pošlou na školení skřítka Počítálka, společně jim jde matematika doslova hravě. V každé kapitole této celobarevné knížky najdou malí školáci matematickou pohádku a básničku a také několik úkolů či námětů k přemýšlení. Texty mohou posloužit jako inspirativní didaktické nápady pro školní výuku i pro domácí hrátky s čísly.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Mirka Strnadová
Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2012
ISBN: 978-80-247-4264-9

Přečtěte si více o knize Hravá škola počítání. A prohlédněte si také ukázku.

 

Hravá písmenková škola

Každé písmenko má své pevné místo v abecedě a umí se seřadit do spousty slov. V nové knížce Hravé školy si děti přečtou pohádky o jednotlivých písmenkách a dozvědí se, že písmena mohou být užitečná nejen při psaní a čtení, ale i v každodenním životě. Až zjistíte, s čím vším písmenka lidem pomohla, určitě si je lépe zapamatujete. Každé písmenko má v téhle knížce nejen svoji pohádku, ale i básničku, sérii úkolů a samozřejmě spoustu obrázků. Pomocí hravých úkolů děti zdokonalí svou schopnost sluchové analýzy a syntézy, která je předpokladem úspěchu při učení se čtení.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Jana Valentovičová
Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2012
ISBN: 978-80-247-4263-2

Přečtěte si více o knize Hravá písmenková škola. Nezapomeňte ani na naši recenzi a prohlédněte si také ukázku.

 

Hravá škola: hříčky se slovíčky

David s Adélkou jsou nemocní, a tak jim hrozí nuda. Naštěstí je tady tatínek, který umí vymyslet ty nejlepší slovní hry na světě. Už jste někdy skládali novoslovo nebo cvičili veršovací rozcvičku? Víte, jak se hraje na líného řečníka? Začtěte se do této originálně ilustrované knížky a zjistíte, že máme krásnou mateřštinu – čeština není jen povinný školní předmět, ale především tvárný a bohatý jazyk, se kterým si můžete užít spoustu zábavy a přitom si zdokonalit slovní zásobu.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Jana Valentovičová
Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2014
ISBN: 978-80-247-4539-8

Přečtěte si více o knize Hravá škola: hříčky se slovíčky. Můžete si také prolistovat ukázku a přečíst náš článek.

 

Hravá škola vaření

Vaření se podobá kouzlení. Hromádka potravin se za pár chvil promění v báječné jídlo. Nejsou v tom ale žádné tajné čáry máry. Když máte milou a zkušenou babičku, která se vás nebojí pustit do kuchyně, a několik jednoduchých a dobrých receptů, stane se z vás hravě kuchtík, který připraví nejen skvělou snídani a svačinu, ale i oběd o dvou chodech. V téhle krásně ilustrované kuchařce najdete obojí – Magdalenčina babička má v zásobě osvědčené recepty a podrobně vám vysvětlí, jak na ně. Nebojte se vaření! Dobrou chuť! Pro děti od 6 let.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Drahomír Trsťan
Počet stran: 88
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2014
ISBN: 978-80-247-4265-6

Přečtěte si více o knize Hravá škola vaření. Nezapomeňte ani na náš článek i recenzi a prohlédněte si také ukázku.

 

Hravá škola hezkého chování

Někdy v životě obtížně rozeznáváme, co je špatné a co dobré. Nauč se to rozlišovat! Příběhy v této knížce ti pomohou. Začti se a snadno pochopíš, že není vůbec těžké pomáhat, obdarovávat, usmívat se, být trpělivý, přát druhým vše dobré. Tahle moudrá knížka tě potěší nejen pohádkami a básničkami, ale také vtipnými ilustracemi Michala Sušiny.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Michal Sušina
Počet stran: 88
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-247-4261-8

Přečtěte si více o knize Hravá škola hezkého chování. Nezapomeňte si prohlédnout ukázku a přečíst naši recenzi.

 

Hravá škola kreslení

Chceš být malířem? Rád by ses naučil kreslit zvířátko, postavu nebo třeba auto? Jak snadné! Připrav si tužky, pastelky a barvy, otevři tuto knížku a seznam se s Klárkou a její maminkou, které ti předvedou, že zvládnout jednoduchou kresbu není vůbec těžké. Vyzkoušej si také malování žehličkou, razítkování, mozaiku nebo tajné malování. A kdyby tě ruka při malování nechtěla poslouchat, určitě ti pomohou maminčiny veselé básničky.

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Grada
Ilustrace: Eva Rémišová
Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2014
ISBN: 978-80-247-4262-5

Přečtěte si více o knize Hravá škola kreslení.

 

Vyhrajte knihu z edice Hravá škola dle vlastního výběru

Chcete své děti naučit správnému chování? Nebo jim snad dělají problémy čísla či písmenka? Anebo touží s vámi vařit a vy jim to chcete dopřát? To vše a mnohem více se nyní mohou naučit díky sedmi knihám z edice Hravá škola. Je jen na vás, do které se s dětmi pustíte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih z řady Hravá škola dle vlastního výběru. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností. Po skončení soutěže budou všichni tři výherci kontaktováni, aby si určili svou výhru. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z edice Hravá škola
probíhá od 9. září do 22. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy z edice Hravá škola dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHravá autoškola

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2012

zobrazit info o knizeHravá škola počítání

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2012

zobrazit info o knizeHravá písmenková škola

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2012

zobrazit info o knizeHravá škola: hříčky se slovíčky

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2014

zobrazit info o knizeHravá škola vaření

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2014

zobrazit info o knizeHravá škola hezkého chování

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2014

zobrazit info o knizeHravá škola kreslení

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2014

Vyhrajte některou z knih pro děti z edice Hravá škola - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. tetina napsal:

    Kniha Marco byla dnes v pořádku doručena, děkuji:)

  2. alena5 napsal:

    Kniha dnes v pořádku dorazila.Děkuji :-)

Napsat komentář