Je tu naše další literární křížovka!

soutez-krizovka
Po delší odmlce, na žádost vás – našich čtenářů, vám přinášíme další literární křížovku, v níž opět hrajeme o vouchery na nákup knih v našich aukcích!

Jak vypadá literární křížovka?

Pokud jste se s našimi literárními křížovkami ještě nesetkali, zkuste si některou z předcházejících cvičně vyřešit. V naší zatím poslední literární křížovce jsme hráli o pět voucherů, každý v hodnotě 100 Kč, určených k nákupu v e-shopu nakladatelství Host.

Není asi žádným tajemstvím, že v našich tajenkách se vždy nachází jméno některého ze známých literátů. V tajence první křížovky se skrýval anglický dramatik, prozaik a esejista irského původu, nositel Nobelovy ceny za literaturu za rok 1925 George Bernard Shaw. Tajenka druhé křížovky ukrývala rakouského libretistu, básníka, romanopisce, esejistu a dramatika Huga von Hofmannsthala. V tajence třetí křížovky jste vyluštili jméno zakladatele a asi nejznámějšího autora vědeckofantastické literatury Julese Gabriela Verna. V dalších našich křížovkách se objevili Alexander KiellandJohannes Gutenberg Ralph Waldo EllisonRené-François-Armand Prudhomme.

O co se bude hrát zítra?

V naší zítřejší literární křížovce budeme hrát o pět voucherů v hodnotě 100 Kč určených k nákupu libovolné knihy či knih v aukcích Klubu knihomolů. Vouchery si mezi sebe rozdělí první tři nejrychlejší řešitelé a dva vylosovaní ze všech, kteří správně odpověděli.

Co musíte udělat, abyste vyhráli?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a na mail krizovky@klubknihomolu.cz nám pošlete:

  • správné znění tajenky
  • odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek)
  • svou přezdívku, pod kterou jste zaregistrováni na stránkách Klubu knihomolů
  • do předmětu napište „Křížovka č. 9

Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí na úterý.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář