Získejte unikátní vícesmyslové knížky pro nejmenší

klap-klap-obrazky-perex
Jak nejlépe rozvíjet představivost, bystrou mysl a slovní zásobu dětí? Ideálním nástrojem jsou knihy, a to nejen pro větší ratolesti, ale také hravá leporela pro nejmenší. Vyzkoušejte například knížky z ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY.

Ideální „čtení“ pro nejmenší

Roztomilé knížky pro nejmenší zprostředkují dětem řadu základních znalostí o světě, díky svému důmyslnému konceptu přispívají ke zlepšení koordinace ruka – oko. Zapojení více smyslů naráz pak stimuluje rozvoj předčtenářské gramotnosti.

Knížky ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY obsahují 3D obrázky, díky nimž je čtení ještě zajímavější! Umožňují totiž zapojení více smyslů naráz: děti si mohou prohlížet, pojmenovávat předměty, činnosti, ale také vnímat tvary hmatem. Tento způsob poznávání přispívá jak k rozvoji koordinace ruka – oko, tak k lepšímu uchopování základních pojmů. Související slova na každé stránce jsou pak odrazovým můstkem k povídání, jež podpoří jazykové dovednosti důležité pro další úspěšné učení. Díky tomuto jedinečnému knižnímu formátu dostanou abstraktní pojmy hmatatelnou podobu!

 

Moje mláďátka

Autor: Xavier Deneux

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Xavier Deneux
Počet stran: 14
Vazba: leporelo
Vydáno: 3/2023
ISBN: 978-80-76771-28-4

Přečtěte si o knize Moje mláďátka více a prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

 

Můj dvoreček

Autor: Xavier Deneux

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Xavier Deneux
Počet stran: 14
Vazba: leporelo
Vydáno: 3/2023
ISBN: 978-80-76771-27-7

Přečtěte si více o knize Můj dvoreček a nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

Obě knihy do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihy z ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY

Jak zajistit, aby z vašeho děťátka vyrostl člověk s bystrou myslí a dobrým vkusem? Poskytněte mu dostatečně inspirativní prostředí, ve kterém bude vyrůstat, a rozšiřujte jeho obzory. Že je vaše ratolest na čtení ještě moc malá? Knihy z ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY jsou díky svému důmyslnému konceptu ideální pro nejmenší čtenáře, kteří při jejich prohlížení mohou zapojit hned několik smyslů najednou, což přispívá ke zdravému vývoji a lepší zapamatovatelnosti. Prohlížejte si 3D obrázky, vnímejte jejich vystouplé tvary hmatem, pojmenovávejte předměty a činnosti a další. Vyberte si, zda se vydáte na vesnický dvorek, nebo si budete vyprávět o mláďátkách.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou vyhrát jednu z knih. První výherce si může vybrat libovolný z titulů Moje mláďátka a Můj dvoreček, druhý výherce potom získá zbylou knihu. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY
probíhá od 31. března do 13. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy z ediční řady KLAP KLAP OBRÁZKY

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoje mláďátka – Klap klap obrázky

Deneux, Xavier

EllaaMax, 2023

zobrazit info o knizeMůj dvoreček – Klap klap obrázky

Deneux, Xavier

EllaaMax, 2023

Napsat komentář