Zasoutěžte si o zábavné úkoly pro děti

Velka-kniha-ukolu-perex
Máte doma malé děti a občas vám dojdou nápady, jak je zabavit? Tak to je kniha Velká kniha úkolů pro malé šikuly přesně to, co potřebujete! Čeká na vás nejen zábava, ale hlavně hravá forma, jak děti naučit řešit úkoly, udržet pozornost a postupně se rozvíjet.

Učení hrou

Velká kniha úkolů pro malé šikuly je užitečnou pomůckou pro všechny rodiče s malými dětmi. Kniha má pomáhat dětem rozvíjet jejich dovednosti. Zábavným způsobem je tak učí řešit různé úkoly a postupně se zdokonalovat v jejich plnění.

 

Velká kniha úkolů pro malé šikuly

Značka: František Beníšek
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2009
ISBN: 978-80-87089-18-7

 

Přečtěte si více o knize Velká kniha úkolů pro malé šikuly, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Velká kniha úkolů pro malé šikuly

Právě teď se děti mohou snadno naučit, jak udržet pozornost a vyřešit úkoly až do konce. A navíc je to bude bavit! Nevěříte? Pak si knihu určitě pořiďte a uvidíte, že díky ní o nich možná nebudete ani vědět. Velká kniha úkolů pro malé šikuly pohltí děti od 3 let a vaši malí šikulové se do plnění úkolů zaberou tak, že zapomenou zlobit.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám navíc přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou knihu Velká kniha úkolů pro malé šikuly vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká kniha úkolů pro malé šikuly
probíhá od 17. března do 30. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 4 Velké knihy úkolů pro malé šikuly

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha úkolů pro malé šikuly

František Beníšek, 2009

Napsat komentář